Video: Chelsea-ikonin maali ennätystenkirjoihin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 09/05/2015
Jaa tämä...

Yhden Englannin Valioliigan suurimman ikonin Frank Lampardin vuosi sitten syyskuussa tekemä maali entisen seuransa Chelsean verkkoon ei ainoastaan hajottanut tuhansien fanien sydämiä, vaan se tarjosi miehelle paikan Guinnessin ennätyskirjassa.

Tällä hetkellä Yhdysvalloissa MLS-liigassa New York City FC:n riveissä pelaava Lampard on ainoa pelaaja joka onnistunut tekemään maalin peräti kolmenkymmenenyhdeksän eri Valioliigassa pelanneen seuran verkkoon. Mies ohitti Chelsean maalivahdin Thibaut Courtoisin selän taakse menneellä laukauksella entisen ennätyksenhaltijan Ex-Manchester United pelaaja Andy Colen. Onkin aika ironista, että mies saavutti ennätyksen tekemällä maalin sen seuran verkkoon jota hän edusti peräti kolmetoista kautta. Maali syntyi vuosi sitten Etihad Stadiumilla pelatussa ottelussa joka päättyi Manchester Cityn ja Chelsean välillä 1 – 1.

Lampard on voittanut urallaan lukuisia merkittäviä palkintoja, kuten muun muassa kolmesti Valioliigan sekä kerran Mestarien Liigan. Nyt hän palkintokaappiinsa tulee myös Guinnessin tunnustama maailmanennätys. Mies itse purkaa ennätyksen tuomia ajatuksia Manchester Cityn verkkosivuilla seuraavanlaisesti: ” Asetin itselleni koko uran ajan tavoitteita joihin kuului myös ennätysten rikkominen. En kuitenkaan koskaan kuvitellut pääseväni osaksi Guinnessin ennätystenkirjaa. Olen kirjasarjan suuri fani, joten olen onnellinen ja innoissani tästä huomion osoituksesta. Frank Lampardia pyydettiin myös Manchester Cityn haastattelussa nimeämään jokainen seura jota vastaan hän on maalannut Valioliigassa. Mies ei muistanut kuin 21 joukkuetta…

Lampard lisätään virallisesti ennätystenkirjaan 10. syyskuuta. Hänelle pitää kirjansivuilla seuraa muun muassa hänen entinen valmentajansa Jose Mourinho, jolla on peräti neljä eri Guinnessin hyväksymää ennätystä hallussaan.

Tässä vielä ihasteltavaksi tunteita herättävä maali joka toi toi miehelle myös maailmanennätyksen:

Jalkapallokausi on pyörähtänyt jo vauhdilla käyntiin joka puolella maailmaan. Erityisesti peliyhtiö Nordicbet on vahvasti mukana eri jalkapalloliigojen tapahtumissa. Käy tsekkaamassa kertoimet esimerkiksi sunnuntaina jatkuviin EM-karsintoihin! Muista lukea myösVeikkaussivujen vihjeet otteluihin!

Lue myös:

Xabi Alonso Yhdysvaltoihin?

Video: Zlatan tylyttää jälleen!