Eurooppa-liiga: Manchester United - Anderlecht 20.4.2017 klo 22.05

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Pelaa vihje: alle 3 maalia, kerroin 1.925 Bet365>>

Manchester United pelasi viikonloppuna Valioliigassa kauden parhaan pelinsä, kun se voitti kotonaan Old Traffordilla Chelsean 2-0. Voitto avasi Unitedille uusia ovia. Sillä on taas mahdollisuus nousta Valioliigan top neloseen, ja sitä kautta ensi kauden Mestareiden liigaan United on nyt viidentenä 60 pisteellä ja 31 ottelulla, edellä on Manchester City, jolla on 64 pistettä 32 ottelust ja Liverpool, jolla on 66 pistettä 33 ottelusta. Toinen vaihtoehto ensi kauden ykkösturnaukseen on Eurooppa-liigan voitto, eikä sekään ole joukkueelta kovinkaan kaukana.

Eurooppa-liigassa on jäljellä kahdeksan joukkuetta. Kaksiosaisen otteluparin ensimmäisessä osass ManU pelasi Anderlechtin kanssa vieraissa 1-1. Vierasmaali on ManU:lle mainio juttu, sille riittää jatkopaikkaan nollapeli. Merkit ovat Unitedille hyvät, tähän mennessä se on voittanut kaikki Eurooppa-liigan kotiottelunsa tällä kaudella eikäpäästettyjä maalejakaan ole kuin yksi.

Vetomarkkina on tietenkin hyvin perillä tilanteesta. Bet365 antaa ManU:n voitosta kertoimeksi vain 1.25, jatkopaikasta saa vain kertoimen 1.083.

Mourinho sai revanssinsa

Chelsea -voitto oli ManU:n managerilta Jose Mourinholta taktinen napakymppi. Tänään hän ei kuitenkaan voi aivan takki auki lähteä otteluun, kokoonpanossa on muutama tiukka valintaongelma. Nuori Marcus Rashford oli mainio ensimmäisessä osassa Anderlechtissa sekä myös viikonlopun Chelsea -pelissä. Hän teki Chelseaa vastaan nopean avausmaalin ja oli vaarallinen koko loppupelin ajan. Zlatan aloitti Chelseaa vastaan vaihtopenkillä, mutta kuinkas tänään? Kuka tulee kärkeen? Rashford on pelannut hyvin myös vasemmalla laidalla, joten ehkä Mourinho ujuttaa molemmat kärkimiehet avauskokoonpanoon.

Anderlecht ei ole vielä ollenkaan ulkona otteluparista, vaikka kertoimet niin väittävätkin. Vetomarkkina tarjoaa Unitedin voitosta ja jatkopaikasta selvää alikerrointa. Avausottelussa viikko sitten United teki ensimmäisellä jaksolla johtomaalin,ja Anderlecht ajoi hurjasti takaa viimeiset puoli tuntia. Muutama minuutti ennen loppua kotijoukkueen Leander Dendocker tasoitti päällään. Anderlechtin valmentaja Rene Weiler toi takaa-ajon alussa kentälle Alexandru Cipciun ja Sofiane Hannin ja tämä oli hyvä liike. Jos Anderlecht jatkaa siitä mihin se jäi viime viikolla, niin sillä voisi olla yllätysmahdollisuus.

Maalijuhla vai ei?

Anderlecht tarvitsee ottelussa joka tapauksessa maalin, joten liian varovaisesti se ei otteluun lähde. Viikonloppuna Anderlecht vankisti asemaansa Belgian liigan kärkipaikalla voittamalla vieraissa Oostenden 1-0.

Jose Mourinho on tällä kaudella valittanut kärkimiesten epätasaisuutta, mutta joukkueen puolustus on ollut kuitenkin mourinhomaisen tiukka. Erinomainen Chelseakin jäi juuri maaleitta Old Traffordilla. Tänä iltana asetelma on hyvin pitkälle se, että ManU:n mainio puolustus kohtaa Anderlechtin maalintekopakon.

Vetomarkkina odottaa maaleja, mutta siihen ei kyllä löydy perusteita. Bet365 antaa kertoimen 1.925 sille, että ottelussa tulee maaleja alle kolme. Tämä kelpaa hienosti pelikupongille, Unitedille riittää hyvin kun se pitää Anderlechtin hyökkäykset kurissa. Tasan kolmella osumalla lantit saa takaisin.

Pelaa vihje: alle 3 maalia, kerroin 1.925 Bet365>>