Manchester United ei saa timanttiaan kentälle vielä sunnuntaina

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 08/12/2016
Jaa tämä...

Huomenna alkaa yksi pitkään aikaan mielenkiintoisimmista Valioliigakausista. Englannissa ei ole koskaan aiemmin ollut koossa yhtä nimekästä valmentaja kavalkadia kuin nyt. Oman mausteensa tuo myös Leicester Cityn tavoite mestaruuden uusimisesta sekä useat kesän aikana englantiin siirtyneet huippupelaajat joista ehkä nimekkäin on ranskalainen Paul Pogba.

Manchester United fanit odottavat vesi kielellä näkevänsä maailman kalleimman pelaajan punaisten paholaisten pelipaita yllään. Miehen odotettiin debytoivan Valioliigassa sunnuntaina vierasottelussa Bournemouthia vastaan, mutta tänään tulleiden tietojen mukaan niin ei käykään. Paul Pogba on nimittäin Englannin jalkapalloliiton asettamassa pelikiellossa kauden avauksessa.

Osa United-faneista onkin ihmetellyt sosiaalisessa mediassa, että miten Pogba voi olla pelikiellossa, vaikka hän on pelannut Valioliigassa viimeksi vuosia sitten. Pelikielto onkin perua Italiasta ja miehen Juventus-paidassa saamista rikkeistä. Pogba sai kauden toisen keltaisen korttinsa Juventuksen viimeisessä ottelussa 21. päivä toukokuuta, kun joukkue voitti Coppa Italian finaalissa AC Milanin. Näin ollen kansainvälisten sääntöjen mukaan miehen pelikielto lensi Pogban mukana Italiasta Englantiin. Voi olla, että 23 – vuotias keskikenttäpelaaja ei välttämättä olisi muutenkaan ollut avauksessa vierasottelussa kesälomien jälkeen, mutta nyt se on kuitenkin varmaa. Miehen debyytti tapahtuneekin Old Traffordilla ensi viikon perjantaina Southamptonia vastan.

Kuten todettua Valioliigakausi alkaa huomenna. Lue otteluennakot avauskierrokselle alta:

 

comeon mainos
Hyödynnä Comeon! määräaikainen tarjous:
comeon
Talleta 10€ ja saat 50€ !
Pelaa