Manchester United - Fulham | 25.8.2012 Valioliiga

ManU helppoon voittoon Fulhamista?

Manchester United - Fulham (+1,5), merkki 1, kerroin 2,00 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,29 | 5,50 | 11,00 PELAA TÄSTÄ

Jalkapallon Englannin Valioliigaa, Manchester United aloittaa oman kautensa kotiotteluiden osalta kamppailulla Fulhamia vastaan. ManU hävisi ensimmäisessä ottelussaan Evertonille 1-0 maalein, joten on aivan selvää, että ManUlla ei ole nyt varaa tappioon. Mikäli ManUn kauden alusta tulisi huono, pahimmassa tapauksessa ManUn paikalliskilpailija, City pääsisi karkumatkalle. Kotijoukkue hankki ennen kauden alkua kokoonpanoonsa hollantilaishyökkääjän Robin Van Persien. Punaisilla on hurja hyökkäyskalusto, Van Persie-Rooney tulee tekemään hurjaa jälkeä punaisilla. 

ManUn on oikeastaan pakko voittaa. Mikäli ManU jäisi jo tässä vaiheessa kärjestä, voisi olla, kuten todettu ettei tosiaan paikalliskilpailija City antaisi etumatkaa enää takaisin punaisille. ManUn materiaali on hurja vierasjoukkueeseen verrattuna ja mikäli ManU pelaa omalla tasollaan, tulevat punaiset ottamaan selkeän voiton. Tasoero on aivan valtava kotijoukkueen eduksi.

Näin tuplaat voittosi Bet365:n avulla

Bet365 tarjoaa uusille asiakkaille 100 € bonuksen ensimmäisen talletuksen yhteydessä, jonka avulla voit tuplata voittosi. Tee talletus Bet365:lle ja lyö vetoa haluamaasi kohteeseen. Tämän jälkeen Bet365 maksaa bonuksen tilillesi ja voit lyödä sen samaan kohteeseen. Esim. talleta 100 €, jolloin Bet365 maksaa 100 € bonuksen ja voit lyödä 200 € vedon valitsemaasi kohteeseen. Jos pelaat kerrointa 2.00, on sinulla kohteen mennessä oikein pelitililläsi maukas 400 € vain satasen talletuksella. Voittoa kertyy siis maukkaat 300€!

Siirry Bet365:n sivuille TÄSTÄ

Veikkaussivut | Tuomas

Takaisin vihjeisiin

Kommentoi

 

Kommentoi

Kommentti(*):
Nimi(*):
Sähköposti:
Mikä kuukausi tulee helmikuun jälkeen? (*)