Manchester United - QPR 14.9.2014 | ManU uusiutui kymmenillä miljoonilla punnilla

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Louis van Gaal laittanee aloitukseen nipun uusia pelaajia, Radamel Falcao lienee kuitenkin vaihdossa

Vihje lyhyesti

– ManU on tälläkin kaudella ollut surkea. Sillä on kolmen ottelun jälkeen vasta kaksi pistettä, vaikka joukkue ei ole kohdannut vielä yhtään kovempaa vastustajaa. Louis van Gaalin tulo manageriksi ei ole vielä näkynyt. Uusia pelaajia on tullut kymmenillä miljoonilla punnilla. Van Gaal varmaan pikku hiljaa saa joukkueen nousuun, mutta se vienee aikansa. Kärkipäässä on liikaa supertähtiä, joku joutuu penkille. Tänään vaihdossa aloittanee Radame Falcao.

– ManU:n puolustus on suurempi ongelma kuin hyökkäyspää. Kesällä hankittu Luke Shaw on nyt pelikunnossa. Elokuussa joukkueeseen tulivat Daley Blind ja Marcos Rojo, saa nähdä ovatko he avauksessa. ManU:lla on poissaoloja sen verran, että avauksessa on uusia nimiä. Sivussa ovat muun muassa Young, Jones, Smalling ja Carrick.

[ ManU voittaa päästämättä maalia, kerroin Gutsille 1.90. Gutsille 100 € bonus tästä ]

– QPR on ManU:n yläpuolella sarjataulukossa, sillä on plakkarissa jo yksi voitto. Viime kierroksella se kaatoi Sunderlandin kotikentällään 1-0. QPR:kin hankki uusia pelaajia elokuussa, tulijoina ovat Sandro, Vargas ja Krancjar. Hyviä pelaajia joukkueelle. QPR:n keskuspuolustuksessa pelaa Rio Ferdinand, joka oli vuosikausia ManU:n puolustuksen johtohahmo.

– ManU:n voittokerroin on vain hieman yli 1.20, aivan liian vähän ennen kuin ManU näyttää parempaa peliä. Vedot kannattaa lyödä QPR:lle tasoituksilla.

Vihje: QPR +2, kerroin 1,65 Bet365

 

 

Lähtökohdat otteluun

Louis van Gaal hankki elokuun siirtoajan loppupuolella nipun kovia pelimiehiä Manchester Unitediin. Tulijoita olivat Daley Blind, Marcos Rojo, Radamel Falcao ja Angel di Maria. Blind ja Rojo ovat hyvin tervetulleita ManU:n kehnoa puolustusta vahvistamaan, mutta miten saada superkalliit di Maria ja Falcao mahtumaan mukaan joukkueeseen, jossa jo entuudestaan pelaavat Wayne Rooney, Robin van Persie ja Juan Mata? Muutama heistä joutuu vaihtopenkille, ja se tekee supertähdistä tyytymättömiä.

Monacosta tullut Radamel Falcao on suurin kysymysmerkki uusista pelaajista. Hän on ollut aikaisempina kausina Atletico Madridissa ja Monacossa loistava. Falcao on ilmeisesti toipunut polvivammasta, joka piti hänet sivussa MM-kisoista. Hän ehti tehdä Monacossa kaksi maalia kolmessa ottelussa ennen tuloaan Manchesteriin lainasiirrolla. Todennäköisesti Falcao on se, joka aloittaa ottelun penkillä. Rooney ja van Persie lienevät kärjessä takanaan Mata ja di Maria. Onhan se kumma, jos tuollainen ryhmä ei pikku hiljaa ala paiskoa maaleja.

ManU on aloittanut kauden surkeasti, vielä van Gaal ei ole saanut aikaan muutosta edellisen kauden kehnoihin esityksiin. Kausi alkoi kotitappiolla Swansealle ja sitä on seurannut kaksi vierastasapeliä Sunderlandia ja Burnelytä vastaan. ManU:lla on kasassa kaksi pistettä, kun mestariehdokkaalla pitäisi olla näistä otteluista täysi potti yhdeksän pistettä. Melkein voi jo sanoa, että mestaruuteen ManU:lla ei tällä kaudella ole mitään asiaa. Vaikka peli takuulla pikku hiljaa paranee, niin ei kuitenkaan niin nopeasti, että joukkue ehtisi Chelsean ja Manchester Cityn kyytiin. Mestareiden liiga -paikan saaminenkin seuraavalle kaudelle tulee olemaan kovan työn takana. Ja jos ManU jälleen jää ulos turnauksista tärkeimmästä, niin miten supertähdet siihen suhtautuvat? Haluavat varmaan parempiin seuroihin.

Uusien hankintojen lisäksi myös kesällä ostettu Luke Shaw on nyt pelikuntoinen. Samaten kunnossa lienee jälleen myös Rafael. Poissaoloja ManU:lla on iso lista, sivussa ovat muun muassa Chris Smalling, Phil Jones, Ashley Young, Michael Carrick ja Marouane Fellaini

[ Alle 3,5 maalia on hyvä veto, osuu neljä kertaa viidestä. Gutsille 100 € bonus tästä ] 

QPR on hiljattain vahvistanut joukkueettaan fiksusti, Sandro ja Eduardo Vargas ovat hyviä lisiä Valioliigan pikkujoukkueelle. Niko Krancjar tuntee Englannin kentät hyvin ja hänen sopeutumisensa joukkueeseen ja pelityyliin lienee helppoa.

QPR:n valmentaja Harry Redknapp on myöntänyt, että joukkueessa on jo monella pelaajalla pieniä kolhuja, mutta poissaoloja ei taida olla paljoakaan. Joey Bartonin pelikunto testataan ennen ottelua.

QPR:n puolustus on epävarman oloinen. Hankala luottaa joukkueeseen, jonka keskuspuolustuksessa pelaa vanha sotaratsu Rio Ferdinand. Hän on takuulla jo liian hidas huippuotteluihin.

Tämän kauden Valioliigassa QPR:llä on voitto ja kaksi tappiota. Kausi alkoi surkealla 0-1 -kotitappiolla Hull Citylle. Tätä seurasi 0-4 -möyhennys Tottenhamin White Hart Lanella. Edellisellä kierroksella Sunderland kaatui Lontoossa 1-0. Kärkimies Austin teki QPR:n kauden ensimmäisen liigamaalin.

 

Perustelut vihjeelle

ManU on suursuosikki otteluun, vaikka siihen on hankala luottaa ennen kuin se näyttää jotain parempaa. QPR tulee olemaan liigan häntäpäässä. Se lähtee suurempia vastaan puolustuksen kautta. ManU on ollut vielä niin tylsä, että tuskin tästä tulee kotijoukkueen murskavoittoa. QPR kahden maalin tasoituksella on hyvä veto. Tasan kahden maalin kotivoitto palauttaa panoksen.

Vihje: QPR +2, kerroin 1,65 Bet365

Veikkaussivut | Anssi