Manchester United vahvistaa keskikenttäänsä maailmanmestarilla!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 07/11/2015
Jaa tämä...

Manchester Unitedin Hollantilainen manageri velho Louis van Gaal on jälleen laittanut aimo tukun rahaa liikkeelle, ja tehnyt merkittävän hankinnan punaisten paholaisten keskikentälle.

Useat brittilehdet ovat tänään uutisoineet että Bayer Munchenia vuodesta 2002 asti edustanut Bastian Schweinsteiger on hyväksynyt Manchester Unitedin hänelle tarjoamat henkilökohtaisetsopimusehdot. Schweinsteigerin kerrotaan tehneen ManU:n kanssa kolmen vuoden mittainen sopimus, jonka jokainen kausi lihoittasi n. 10 miljoonalla eurolla 30-vuotiaan saksalaistähden rahapussia. Bastian Schweinsteigerin kerrotaan lentävän Englantiin pikaisella aikataululla ManU:n lääkärintarkastukseen ja allekirjoittamaan sen jälkeen virallinen sopimus Old Trafordilla majapaikkaansa pitävän seuran kanssa.

Teini-ikäisestä asti Bayernia edustaneen Schweinsteigerin lähdön syyt ovat loppujen lopuksi hyvin yksinkertaiset. Ikitaistelija ja jokaisessa ottelussa kaiken seuralleen antava Schweinsteiger on jäänyt Pep Guardiolan aikakaudella keskikentän nokkimisjärjestyksessä Xabi Alonso, David Alaba, Thiago Alcantara ja jopa Philip Lahmin taakse. Ei ole siis yllätys, että mies lähtee hakemaan peliaikaa uusista ympyröistä. Saksan maajoukkueessa MM-kultaa viime vuonna voittaneen miehen siirtoa Valioliigaan ja ManU:n edesauttoi erityisen paljon se, että Schweinsteiger ja Louis van Gaal ovat toisilleen tuttu pari van Gaalin Bayern vuosilta. Bayern ei ole vielä virallisten tietojen mukaan hyväksynyt ManU:n tarjoamaa 21 miljoonan euron suuruista kauppasummaa Schweinsteigerista, mutta se odotetaan olevan vain muodollisuus.

Manchester Unitedissa on ollut tänään liikettä myös toiseen suuntaan, lue Robin Van Persien siirrosta tästä.

betsson tennis riskitön