Manchesterilaisjätit kilpailevat kahdesta La Liga -tähdestä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/02/2018
Jaa tämä...

Manchesterilaisjätit ovat kiinnostuneita samoista hankinnoista.

Manchester United ja Manchester City ovat kiinnostuneita Barcelonassa pelaavasta Pedrosta. Molemmat seurat ovat jättäneet tarjouksen. Siirto Valioliigaan vaikuttaa varsin todennäköiseltä, mutta edelleen on olemassa mahdollisuus, että pelaaja päättää jäädä Barcelonaan ja toisekseen epäselvää on se, että mihin seuraan espanjalaistähti olisi Valioliigassa matkalla.

– Manchester City on tullut väliin ja tarjonnut enemmän rahaa Barcelonalle. Olemme tällä hetkellä ymmärtäneet, että Manchester United on valmis maksamaan 28 miljoonaa euroa ja lisänä kaksi miljoonaa, joten he ovat lähellä.

– Viimeisellä tarjouksellaan City on kuitenkin valmis maksamaan 30 miljoonaa euroa ja kaksi miljoonaa lisää. Eli enemmän kuin ulosostohinta.

– Pedro on varmasti jättämässä Barcelonan. Pelaajien ja valmentajan sanoilla ei ole merkitystä. Hän haluaa enemmän minuutteja. Pedro tietää ettei hän saa niitä kärkitrion laadusta johtuen Barcelonassa. Nyt hänen on päätettävä Unitedin ja Cityn välillä.

Pedro ratkaisi Barcelonalle viime tiistaina pelatun Supercupin voiton jatkoaikamaalillaan. Barcelona kohtasi Supercupissa Sevillan, joka antoi lopulta erinomaisen vastuksen.

Myös Valencian topparista kiinnostuttu

Sky Sportsin La Liga -asiantuntija Guillem Balague kertoi, että Pedro ei ole ainoa La Ligassa pelaava tähti, josta manchesterilaisseurat ovat kiinnostuneita. Manchesterilaisseurojen tiedetään olevan myös Valencian argentiinalaistoppari Nicolás Otamendin perässä.

Balaguen mukaan Otamendistä on tehty tarjouksia, mutta ne ovat olleet alle pelaajan ulosostohinnan. Tällä hetkellä summa on kirjattu 50 miljoonaan euroon.

Jalkapallon siirtoikkuna umpeutuu 31. elokuuta.

Valioliigassa pelataan lauantaina kuuden ottelun mittainen kierros. Veikkaussivut on tuttuun tapaan vahvasti mukana maailman kovimman jalkapallosarjan tapahtumissa. Lue ottelusta Tottenham-Stoke vihje tästä. Puolestaan vihjeeseen Watfordin ja West Bromwichin välillä pääset tästä.

Lauantain muissa otteluissa Southampton kohtaa Evertonin ja Sunderland isännöi Norwichia. Ilta täydentyy vielä Swansean ja Newcastlen sekä West Hamin ja Leicesterin välienselvittelyihin.

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana eri jalkapalloliigojen tapahtumissa.

Lähteet: Sky Spors, Iltalehti

Lue myös:
Italialainen konkurssiseura laittanut historiansa myyntiin!

unibet