ManU hakee Barcelonasta kahta jykevää vahvistusta - Myös Xavin tulevaisuus epävarma!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 06/10/2014
Jaa tämä...

Marca-lehden mukaan Manchester United on vahvasti kahden Barca-tähden kintereillä.

Päättyneen katastrofikauden jälkeen Manchester United teki kaikille hyvin selväksi, ettei se aio säästellä panoksiaan takaisin huipulle kipuamisessa. Marca-lehden mukaan seura olisikin kiinnostunut hankkimaan rivistöönsä FC Barcelonasta hyökkääjä Alexis Sanchezin sekä laitapakki Jordi Alban.

Chileläishyökkääjä on ollut viime aikoina myös Juventusin kiikarissa ja huhujen mukaan italialaisseura suunnittelee miehestä 18 miljoonan euron tarjousta. Tarjouskilpailuun lähteminen ei tuottaisi kuitenkaan ManU:lle ongelmaa, sillä United on valmis pistämään rahaa likoon kunnolla.

Alba taas olisi irroitettavissa Barcasta noin 30 miljoonan euron tarjouksella.

Kaksikon lisäksi mahdollisiksi lähtijöiksi joukkueesta on noussut myös Cesc Fabregas, jonka kerrottiin jo aiemmin siirtyneen Chelsean väreihin. Viimeistä varmistusta siirrolle ei ole kuitenkaan vielä tullut.

Kolmikon ulkopuolelta myös Xavi on nostettu mahdollisten poistujien listalle. Samainen Marca-lehti kertoo, että Xavin hulppea 13 miljoonan vuosipalkka on nostanut kysymysmerkkejä miehen ylle. Seura pyrkiikin saamaan tätä palkkasummaa pienempään muotoon.

Samalla esimerkiksi qatarilaisseura Al-Saddin kerrotaan olevan valmis iskemään seteleitä tiskiin oikein urakalla, mikäli espanajalaistaituri olisi valmis siirtymään heidän rivistöönsä. Xavin nykyistä sopimusta Barcan kanssa on jäljellä vielä kaksi kautta.

Marcan mukaan Barca voisi olla valmis päästämään Xavin muille maille jo tänä kesänä. Espanjalaislehti linjaa, että keskikenttäpelurin jatko selviää seuraavien viikkojen aikana.

Katso myös Veikkaussivujen jalkapallon MM 2014 -kisasivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut