VIDEO: Maria Sharapovan kilpailukielto lyheni - saa kilpailla huhtikuussa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 10/04/2016
Jaa tämä...

Venäläistähden dopingtuomiota lyhennettiin huomattavasti.

Venäläinen tennistähti Maria Sharapova saa kilpailla 26. huhtikuuta lähtien. Urheilun kansainvälinen vetoomustuomiostuin CAS lyhensi nimittäin venäläistähden kahden vuoden kilpailukieltoa 15 kuukauteen, joten Sharapovan tekemä valitus tuotti kelpo lopputuloksen.

CAS:n päätöksen mukaan ”Sharapova teki dopingrikkomuksen ja vaikka se ei ollut merkittävä, hän on jonkinasteisesti syyllinen, josta 15 kuukautta on sopiva rangaistus”.

Sharapova, joka on voittanut urallaan viisi Grand Slam-turnausta, sai alunperin kahden vuoden kilpailukiellon meldoniumin käytöstä. Kyseinen aine lisättiin vuoden alusta kiellettyjen aineiden listalle. Sharapova jäi kiinni meldoniumin käytöstä alkuvuonna Australian avoimissa, ja sen jälkeen hän piti asiasta lehdistötilaisuuden.

Sharapova kertoo itse, että hän on käyttänyt ainetta vuodesta 2006 lähtien, eikä ole ottanut sitä parantaakseen suoritusta. Venäläinen piti päätöstä vääränä, jonka mukaan hän ei saanut kilpailla kahteen vuoteen ja piti kilpailukieltoa epäreiluna valittaen CAS:iin.

– On hyvä, että he lyhensivät pannaa. Riippuu täysin hänestä pystyykö hän nousemaan samalla tasolle. Haluamme hänen pelaavan maajoukkueessa ja voittavan kultaa seuraavissa olympialaisissa, Venäjän tennisliiton puheenjohtaja Shamil Tarpishtshev sanoi.

 

Peliyhtiö Veikkaushuone on tennisvedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri tennisturnauksista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Tennisura ohi 21-vuotiaana – Joshua Chetty kiinni lahjuksen tarjoamisesta

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa