VIDEO: Mario Götzen kausi ohi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Keltamustien tähtipelaaja on sivussa kuukausia.

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa pelaava Dortmund kertoo kotisivuillaan, että Mario Götze palaa joukkueharjoituksiin aikaisintaan alkukesästä. Götze on ollut peleistä poissa helmikuun alkupäivistä lähtien, joten pitkästä huilista on valitettavasti kysymys.

Tarkalleen Dortmund ei ole tiedottanut, että miksi Götze on ollut sivussa, mutta aineenvaihduntavaivoihin se ilmeisesti liittyy.

Urallaan Götze on edustanut Dortmundia kahteen eri otteeseen vuosina ja vuosina 2013–2016 toista suurseuraa Bayern Müncheniä.

Saksan maajoukkueessa Götze on tuttu näky, sillä hän on edustanut maataan miesten tasolla yli 60 kertaa. Tähän mennessä maajoukkueuran tähtihetki nähtiin vuonna 2014, joissa hän ratkaisi jatkoaikamaalillaan Saksalle maailmanmestaruuden.

Dortmund on Bundesliigassa kolmantena. Suurseura taistelee sijoituksista heti Bayern Münchenin alapuolella, joten tähtipelaajalle riittäisi käyttöä. Bundesliigan lisäksi keltamustat pelaavat Mestarien liigassa, jossa saksalaiset ovat kahdeksan parhaan joukossa.

 

Tsekkaa parhaat jalkapallon pelikohteet Unibetilta>>

Lue myös:
VIDEO: Cristiano Ronaldo sivusi huimaa ennätystä
VIDEO: PSG valitti Barcelona-ottelun tuomaritoiminnasta UEFA:lle

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa