Markkanen loukkaantui, missaa ensimmäiset treenimatsit

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 10/03/2017
Jaa tämä...

Chicago Bulls aloittaa harjoitusottelut ensi yönä, mutta Lauri Markkanen ei ole mukana. Chicago Tribune uutisoi eilen, että Markkanen on loukannut harjoitusleirillä selkänsä. Suomalainen rookie on ollut sivussa harjoituksista jo perjantaista lähtien, ja tulee olemaan syrjässä Bullsin kaksi ensimmäistä treenimatsia. Ensimmäinen Bullsin harjoitusotteluista on New Orleansia vastaan, ja toinen heti seuraavana päivänä Dallasia vastaan.

Bullsin joukkue on muutenkin vajaamiehinen. Draft-tilaisuuden Jimmy Butler -kaupoissa Chicagoon tullut Zach LaVie on polvivamman vuoksi syrjässä jopa joulukuulle asti

”Lauri on jo paremmassa kunnossa, mutta ei pelaa näitä kahta ensimmäistä ottelua.Hän harjoittelee hieman tänään, mutta ei tee mitään, missä otetaan kontaktia. Ja sitten torstaina katsomme tilannetta, josko hän olisi valmis perjantain otteluun”, Bullsin päävalmentaja Fred Hoiberg kertoi eilen.

Chicago Tribune kertoi myös, että Markkasella oli selkävaivoja ennen koripallon EM-turnausta. Itse turnauksessa tämä vaiva ei sitten kyllä haitannut yhtään.

”En ole yhtään huolissani. Totuus on, että hän kehittyy koko ajan, ja viime kesänä hän kävi tämän saman läpi maajoukkueensa kanssa. Kun Lauri palasi maajoukkueen mukaan, hän pelasi todella hyvin”, Hoiberg sanoi.

Alla video, jossa on mukana Lauri Markkasen ensimmäinen ottelu Bullsin paidassa, kesäliigan peli Dallas Mavericksia vastaan:

 

 

Parhaat talletusbonukset