VIDEO: Markus Granlundilta hämmentävä osuma! - Kiekko pömpeliin maalin takaa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/05/2014
Jaa tämä...

Se oli tarkasti sihdattu laukaus kahden vastustajan kautta.

Todellinen maalintekijähän laittaa limpun uuniin vaikka kuinka vaikealta paikalta. Ja näinhän teki muun muassa Markus Granlund tiistaiyön NHL-kierroksella, kun suomalaisen edustama Calgary Flames kohtasi vieraskentällä Washington Capitalsin.

21-vuotias Granlund vastasi joukkueensa tärkeästä 3-3-tasoitusosumasta ottelun päätöserän lopulla. Ihan ilman apua ei kyseinen osuma kuitenkaan syntynyt, sillä maalitilanteessa esitti suurta roolia myös oikein urakalla sählänneet Capitals-pelurit.

[ Jatketaan Mestarien liigan parissa! Tänään tarjolla ilmaiset vihjeet matseihin Bayern-AS Roma ja Ajax-Barcelona! Voit myös lunastaa Veikkaushuoneelta 10€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

Granlund pyöräytti kiekon maalin takaa sen edustalle, mutta paikalla ei ollut yhtäkään Flamesin hyökkääjää. Sen sijaan Capitals-hyökkääjä Marcus Johansson saapui paikalle siivoamaan pikkumustan väljemmille vesille.

Johanssonin huolimaton purkuviritelmä napsahti kuitenkin samaan aikaan paikalle saapuneen Troy Brouwerin luistemeen ja kimposi tästä verkon perukoille. Capitals-luotsi Barry Trotzin ilme oli paljon puhuva.

Granlundin osuman tärkeys korostui jatkoajalla, kun Flamesin Sean Monahan napautti ottelun voittomaalin Capitals-vahti Braden Holtbyn selän taakse.

Granlundin NHL-kausi on startannut erittäin mallikkaasti, sillä kolmassa ottelussa pistetilille on napsunut yhtä monta tehopaunaa (2+1). Ja jos kiekot sujahtelevat verkkoon näin herkästi, on maaleja tulossa vielä melkoinen määrä!

Katso Granlundin outo maali tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut