VIDEO: Markus Hännikäiselle jatkosopimus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Suomalaishyökkääjä saa lisää vastuuta.

Jääkiekon NHL:ssä pelaava Columbus Blue Jackets on tehnyt jatkosopimuksen suomalaishyökkääjä Markus Hännikäisen kanssa. NHL-joukkue kertoi tiistaina asiasta verkkosivuillaan. Pahvin mukaan Hännikäinen kiekkoilee seurassa vielä ainakin kahden vuoden ajan.

Tällä kaudella Hännikäinen on pelannut Columbuksen vahvuudessa kymmenen ottelua saalistaen yhden maalin ja yhden syöttöpisteen. Yhteensä 23-vuotiaalla suomalaisella on tilillään 14 NHL-kamppailua, ja jatkosopimuksen myötä vastuuta tulee tarjolle lisää.

Columbus tiedotti samalla solmineensa jatkosopimukset myös keskushyökkääjä Lukas Sedlakin ja puolustaja Scott Harringtonin kanssa. Ilman jatkosopimuksen tekemistä kaikista kolmesta pelaajasta olisi muuten tullut rajoitettu vapaa agentti tulevana kesänä.

Seuraavan kerran Hännikäisen peliesityksiä pääsee seuraamaan Suomen aikaa keskiviikon ja torstain välisenä yönä, jolloin Columbus saa vieraakseen Toronto Maple Leafsin. Vierasjoukkue tarvitsee pisteitä pudotuspelipaikkaan, kun taas isännät ovat varmasti jatkossa.

Tsekkaa parhaat jääkiekon pelikohteet Unibetilta>>

Lue myös:
VIDEO: Aleksander Barkov vei Antti Raannan kahville!
VIDEO: Marcus Fagerudd siirtymässä SHL-kaukaloihin

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa