Florian Mayer - Jo-Wilfried Tsonga 11.10.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/10/2013
Jaa tämä...

Jatkuvatko Florian Mayerin yllätykset Shanghaissa?

Florian Mayer – Jo-Wilfried Tsonga, merkki yli 22,5 peliä, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 3,10 | 1,35 

 

 

ATP-tennistä Shanghaista, jäljellä on vielä kahdeksan parasta pelaajaa. Saksan Florian Mayer lukeutuu turnauksen suurimpiin yllättäjiin. Tänään Florian Mayer saa vastaansa Ranskan Jo-Wilfried Tsongan. Ottelun voittaja tulee pelaamaan itsensä jo neljän parhaan joukkoon. Florian Mayer on pelaamassa mahtavaa turnausta, sillä saksalainen on pelannut kaiken kaikkiaan kolme ottelua eikä ole hävinnyt vielä erääkään! Florian Mayer nappasi edellisellä kierroksella David Ferreriä vastaan voiton suoraan kahdessa erässä. Sitä voidaan pitää huikeana osoituksena siitä, että sekoittelutennis tuottaa ongelmia TOP-5 tasonkin pelaajille.

Jo-Wilfried Tsonga teki paluun ammattilaistennikseen muutama viikko sitten ja heti Jo-Wilfried Tsonga on saanut paljon onnistumisia alleen! Jo-Wilfried Tsonga on joutunut pelaamaan tähän mennessä vasta kaksi ottelua, sillä ranskalaisen ATP-sijoitus on niin korkealla tälläkin hetkellä. Jo-Wilfried Tsonga pääsi tavallaan tähän vaiheeseen helpolla, sillä eilen Kei Nishikori pelasi loukkaantuneena ranskalaista vastaan. Mitään ei voida ottaa Jo-Wilfried Tsongalta pois, mutta kyllähän Florian Mayerilla on kaikki aseet ranskalaisen yllättämiseen. Florian Mayer on äärimmäisen taitava muuttamaan pelin tempoa sekä sekoittamaan erilaisia lyöntejä mitä erilaisimmissa ja oudoimmissa paikoissa. Kuten jo todettu, David Ferrerkään ei löytänyt aseita saksalaisen pysäyttämiseksi.

Jo-Wilfred Tsonga pelasi itsensä Metzin turnauksessa aina finaaliin asti, mutta musta hetki tapahtui viime viikolla Tokiossa, kun ranskalainen sai pelata vain kaksi ottelua. Lähtökohtaisesti Florian Mayer on ollut niin vakuuttava tässä turnauksessa, että Jo-Wilfried Tsongan kertoimet eivät houkuttele millään tavalla. Järkevin vaihtoehto on napata yli 22,5 peliä mukaan vetokupongille. Pelaajien kolme aikaisempaa kohtaamista ovat menneet Jo-Wilfried Tsongalle, mutta viimeksi juuri Metzin turnauksessa oli äärimmäisen tasaista.

Veikkaussivut | Tuomas