mayweather mcgregor las vegas veikkaussivut

Megaottelu Mayweather - McGregor tarjolla huimat Unibet edut!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 17/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Mayweather – McGregor, tästä ottelusta on varmasti kirjoitettu eri medioissa enemmän kuin mistään muusta ottelusta. Koskaan. Missään. Joidenkin mielestä kyse ei ole edes nyrkkeilystä, toisten mielestä tämä on nyrkkeilymatsi isolla N-kirjaimella. Kertoimet ottelussa Floyd Mayweather Jr. – Conor McGregor ovat selvästi Mayweatherille, mutta miten sinun betsisi menevät? Hyödynnä Unibetin supertarjous otteluun, otteluvakuutusta ja korotettua kerrointa tarjolla.

Ottelua on mainostettu oteltavan 26.8.2017 ja näin toki onkin. Ottelu järjestetään Las Vegasissa 26.8. Amerikan aikaa ja useat vedonlyöntifirmat ovat päivittäneet ottelun aloitusajaksi sunnuntaiaamun, 27.8. kello 07:00. Mikäli vanhat merkit pitävät paikaansa, ei ottelu ihan tuolla kellonlyömällä ala, mutta mikäli aiot ottelun Viaplayn Pay-per-View –palvelun avulla katsoa, kannattaa olla vastaanottimen ääressä hieman ennen ilmoitettua aikaa.

Unibet Mayweather vs McGregor Otteluvakuutus ja korotettu kerroin!

Unibet juhlistaa tätä ehkä kaikkien aikojen seuratuinta nyrkkeilyottelua tarjoamalla huiman tarjouksen, joka tekee betsaamisesta entistäkin hauskempaa. Unibet nimittäin hyvittää vedonlyöjälle häviävän vedon vedonlyöntikategoriassa, jotka ovat Eriä yhteensä, Vaihtoehtoiset Eräveikkaukset, Voittoryhmät ja Vaihtoehtoiset Voittokierrosryhmät. Rekisteröidy Unibetin kampanjaan Unibetin kampanjasivulla, betsaa vähintään 10 eurolla em. vetotyyppejä, mikäli vetosi häviää, hyvittää Unibet 10 euroa ilmaisvedon 28.8. kello 20:00 mennessä.

Lisäksi Unibet tarjoaa tehostetut kertoimet Mayweatherin voitolle, mikäli Mayweather voittaa 1.-6. erässä. Alkuperäinen kerroin on 2.65, nyt se on 4.00! Tartu ihmeessä tähän tarjoukseen.

Tsekkaa tästä kuuma Mayweather – McGregor promootiovideo. Kohta on ottelun aika!

Entä niitä vedonlyöntikohteita sitten? Eri vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat matsiin erilaisia kertoimia ja kohteita ja esimerkiksi Unibet tarjoaa matsiin kattavasti Pre-Match ja livevedonlyöntikohteita. Peruskertoimien mukaan Mayweather on suosikki, mutta tuo McGregorin kerroin 4.25 antaa aihetta yllätykseen.

Hae omat kohteet ja kertoimet ainakin näiltä vedonlyöntifirmoilta:

Mayweather – McGregor erävedot

McGregor on tottunut ottelemaan lyhyitä otteluita, Mayweather pidempiä. Mayweather tunnettiin uran alussa melkoisena tyrmääjänä, mutta uran loppupuolella hanskoista valui tyrmäystipat pois ja ottelut menivät loppuun saakka. Ainakin jotkut. Avaako tämä ottelustrategiaa sitten enemmän, McGregor tulee alussa kovaa ja Mayweather yrittää kypsyttää irlantilaisen ottelun edetessä.

Ottelusta voi lyödä vetoa myös siitä milloin ja miten ottelu päättyy ja kumman hyväksi. Mayweatherin pistevoitto 12 erän jälkeen toisi rahat takaisin kertoimella 3.50 kun McGregorin vastaava temppu saisi pelikassan turpomaan 26-kertaisella palautuksella. Ottelu on jo nyt lyönyt mm. Brittein saarten vedonlyöntiennätykset, joten tällä ottelulla tullaan tienaamaan, oli tulos sitten mikä tahansa.

Eräskaalaa voi myös kaventaa, McGregorin voitto erissä 1-3 toisi kertoimella 10.00 rahat takaisin. Mayweatherin sama temppu toisi rahat takaisin kertoimella 7.00.

Conor McGregor on taatusti kunnossa, kuten tästä Instagram-kuvasta käy hyvin ilmi:

The final rev of the engine on the @conormcgregorfast conditioning program tonight! What a camp it has been!

Henkilön Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) jakama julkaisu

Entä voittaako Mayweather tyrmäyksellä? Unibet tarjoaa siitä kertoimen 4.50, McGregorin tyrmäys toisi rahat takaisin kertoimella 7.50. Bet 365 sivusto antaa kertoimet myös sille että ottelija käy luvunlaskussa, mutta voittaa silti ottelun. Mayweather 8.00 – McGregor 15.00. 

Tätä matsia et voi missata, jos ei sunnuntaiaamut ole sinua varten niin kyllä sen herätyksen voi kerran vuodessa hoitaa. Betsaa ennen ottelua ja lyö myös vetoa livenä!