Alan McManus - Ryan Day 29.10.2013 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuvatko kokeneen Alan McManusin upeat peliesitykset?

Alan McManus – Ryan Day, merkki 1, kerroin 
Alan McManus (+1,5 freimiä) – Ryan Day, merkki 1, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,38 | 1,57 

 

 

Snookerissa pelataan kauden yhtä suurinta rankingturnausta, International Championshipissa pyörähtää käyntiin pääsarjan kolmas pelipäivä. Toisen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Skotlannin kokenut Alan McManus sekä Walesin Ryan Day. Ensimmäisellä kierroksella Alan McManus järjesti mahtavan yllätyksen voittamalla Judd Trumpin hurjassa kamppailussa 5-6 numeroin, kun taas Ryan Day voitti Mike Dunnin 4-6 lukemin. Alan McManus joutui pelaamaan yhden karsintaottelun ja senkin Alan McManus voitti ratkaisufreimin jälkeen. Alan McManus on turnauksen yksi kokeneimmista pelaajista ja kokemuksellahan Alan McManus voitti esimerkiksi eilen Judd Trumpin. Tiukoissa paikoissa Alan McManus ei hermoillut lainkaan ja se onkin mahtava asia skotlantilaisen kannalta.

Alan McManus on pelannut oikeastaan aina samalla tekniikalla vuodesta toiseen, joten parhaimmillaan skotlantilainen on äärimmäisen taitava break-builder. Alan McManus on vain ajoittain syystä tai toisesta tällä kaudella näyttänyt osaamistaan, sillä muutenhan Alan McManus on ollut valitettavasti jopa erittäinkin vaisu. Tämän turnauksen karsinnoissa Alan McManus voitti joka tapauksessa sentään jokunen aika sitten oman ottelunsa 6-0 murskalukemin! Aasian omassa PTC-turnauksessa Alan McManus tippui toisella kierroksella juuri viime viikolla Gary Wilsonia vastaan.

Ryan Day hävisi Intian Avoimissa hetki sitten jo avauskierroksella eikä Ryan Day ole muutenkaan alkukaudella vakuuttanut missään tapauksessa! Ryan Day on parhaimmillaan taitava valkoisen pallon kontrolloija, mutta valitettavasti Ryan Dayn peliesitykset ovat vaihdelleet erittäinkin paljon. Ryan Day joutui jo avauskierroksella Mike Dunnia vastaan yllättävän tiukoille eikä se lupaa jatkoa ajatellen lainkaan hyvää. Ryan Day voitti Shanghai Mastersissa alkukaudella esimerkiksi Mark Allenin peräti 1-5 numeroin, mutta oikeastaan muuta walesilainen ei ole saanut vielä aikaan. Lähtökohtaisesti tiedossa on täysin ympäripyöreä kohtaaminen. Alan McManus menee tässä kerroinasettelussa ehdottomasti vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas