Medvescak Zagreb - Niznekamsk 7.10.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/07/2013
Jaa tämä...

Ovatko maalit kortilla Niznekamskin vierailulla Zagrebissa?

Medvescak Zagreb – Niznekamsk, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 

Bet-at-homen kertoimet otteluun 2,15 | 3,95 | 2,60 

 

 

Jääkiekon KHL:ää, Medvescak Zagreb isännöi vieraaksi saapuvaa Niznekamskia. Tänään pelataan kaiken kaikkiaan Venäjän korkeimmalla sarjatasolla seitsemällä pelipaikkakunnalla. Lähtökohtaisesti Medvescak Zagrebin sekä Niznekamskin välisestä kohtaamisesta on tulossa ensinnäkin erittäin tasainen sekä samalla myös vähämaalinen. Läntisessä konferensissa Medvescak Zagreb on tällä hetkellä kuudentena, kun taas Niznekamsk löytyy itäisessä konferensissa samalta sijalta. Medvescak Zagreb on ollut kotonaan toistaiseksi erinomainen, sillä tilastojen valossa Medvescak Zagreb on läntisen konferenssin joukkueista kerännyt kotonaan toiseksi eniten pisteitä. Tarkemmin sanottuna yhdeksän kotiottelua ovat tähän mennessä tuottaneet Medvescak Zagrebille kahdeksantoista pistettä.

Medvescak Zagrebin suurin vahvuus on alkukaudella ollut erittäin hyvin toimiva puolustus, sillä neljään edelliseen kotiotteluun Medvescak Zagrebille ollaan tehty vain kolme maalia! Kahdessa edellisessä kotiottelussa zagrebilaisjoukkueelle ei olla tehty ainuttakaan maalia. Sinänsä Medvescak Zagreb ei ole tehnyt suuria maalimääriä, mutta pienetkin maalimäärät ovat riittäneet voittoon, kun puolustus on toiminut niin hienosti. Kaiken kaikkiaan Medvescak Zagreb on ollut äärimmäisen vaikeasti voitettavissa nimenomaan kotonaan, sillä jopa SKA Pietari on joutunut toteamaan zagrebilaisjoukkueen paremmakseen. 

Niznekamsk on toistaiseksi pelannut yhteensä viisi vierasottelua ja on onnistunut niistä voittamaan vain yhden. Yksi asia yhdistää jokaista vierasottelua Niznekamskin osalta – jokainen ottelu on päättynyt alle 5,5 maalimäärään yhtä ottelua lukuunottamatta. Niznekamskille maalinteko on vieraissa ollut äärimmäisen haastavaa ja lähtökohtaisesti näin vaikuttaisi asia olevan myös tässä ottelussa. Maaleilla tuskin juhlitaan, joten under on järkevä valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas