Lukihäiriöstä kärsivä Lewis Hamilton haluaa auttaa vähäosaisia uransa jälkeen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Autourheilun kuninkuusarja Formula 1 on tällä hetkellä pienellä tauolla ennen kauden 2016 alkua. F1-tähdet ovat kuitenkin suuria julkkiksia ympäri maailman ja heitä halutaan haastatella lehtien sivuille aina kuin mahdollista. Aivan joulun alla sarjan kolminkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton on noussut uutisotsikoihin saksalaiselle Stuttgarter Zeitung lehdelle antamiensa paljastusten ja ajatuksien vuoksi.

30 – vuotias Lewis Hamilton kertoi toimittajalle kärsineensä kouluajoista lähtien lukihäiriöstä, mikä vaikeutti koko hänen nuoruutensa ajan koulunkäyntiä. Miehen omien sanojensa mukaan hän joutui taistelemaan selvitäkseen läpi koulun, ja hänellä ei ole varsinaisesti hyviä muistoja koulun käyntiin liittyen. Lisäksi mies täydensi ”Minulta jäi paljon oppitunteja väliin, erityisesti perjantaisin, koska ajoin kilpaa kaikki viikonloput”.

Haastattelun lopuksi toimittaja kyseli Hamiltonilta vielä, että minkälaisia suunnitelmia miehellä on uran jälkeen. Mies vastasi, että kun hän jättää kilpa-autoilun kuljettajana niin hän vetäytyy kokonaan pois moottoriurheilun maailmasta. ”Rakastan lapsia, ja olen ajatellut että olisi hienoa rakennuttaa köyhille lapsille koulu, jossa he voisivat saada kunnollista opetusta. Ajatukseni kumpuaa omasta elämästäni, tiedän kuinka rankkaa koulun käynti voi olla.” Vuosien 2008, 2014 ja 2015 F1-mestari totesi. Veikkaussivut.com nostaa välillä kohuotsikoissakin viihtyneelle Mercedes-kuskille hattua. Toivottavasti muistat lupauksesi muutaman vuoden kuluttua Lewis!

Lue myös:

VIDEO: Valioliigan entinen maalitykki pelaamaan Espanjan nelostasolle

VIDEO: Erik Karlsson leikkimässä Lego-ukoilla jouluvideolla

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa