VIDEO: Päättyvän jalkapallokauden hauskimmat hetket!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 06/05/2015
Jaa tämä...

KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Teemu 5.6.2015

Tämän vuoden eurooppalainen seurajalkapallokausi alkaa olla loppusilausta vaille valmis. Kaikkien maiden pääsarjakaudet ja CUP -finaalit on jo taputeltu, ja kauden kruunu Mestarien liiga- finaali käydään huomenna. Vuodesta 1955 asti käydyn sarjan loppuottelu pelataan tänään vuonna Saksan Berliinin Olympiastadionilla. Mestarissa kohtaavat Juventus ja Barcelona. Molemmat seurat tavoittelevat Mestarien liiga voiton lisäksi myös tarjolla olevaa legendaarista triplamestaruutta.

Seurajoukkueiden ja pelaajien kausi on ollut taasen pitkä ja raskas. Parhaimmillaan pelaajat ovat pelanneet kauden aikana jo reilun viisikymmentä ottelua, ja olleet kovien paineiden alla isoissa peleissä, milloin fanaattisen kotiyleisön tai vihamielisen vierasyleisön edessä. Huomisen jälkeen kaikki on kuitenkin hetkeksi ohi, ja loputkin jalkapalloilijat pääsevät kesälomille.

Kauteen on mahtanut tietenkin lukematon määrä hienoja maaleja, torjuntoja ja muita uskomattomia tilanteita. Mutta yksi asia on tietenkin ylitse muiden, mokat! Ohessa onkin tarjolla jalkapallovuoden 2015 erikoisimpia tilanteita, epäonnisia sattumuksia ja mokia. Tarjoamme tätä herkkua tänään kahdenkin videon muodossa. Toinen on omistettu täysin Mestarien liiga toilailuille ja toiseen on kerätty parhaita, vai pitäisikö sanoa pahimpia, tilanteita maailman kentiltä. Olkaa hyvä, ja nauttikaa!

Mestarien liigan finaali on innoittanut myös vedonlyöntiyhtiöt tarjoamaan hävyttömän suuria vedonlyöntibonuksia, niihin pääset tutustamaan tästä.

Lue myös: Juventukselle karmea takaisku ennen Mestarien liiga finaalia!