VIDEO: Mestarien liigan puolivälieräjoukkueet selvillä – otteluparit arvotaan perjantaina

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/03/2018
Jaa tämä...

Huippukilpailu lähenee ratkaisuhetkiä.

Jalkapallon Mestarien liigassa on tultu siihen pisteeseen, että kahdeksan parasta joukkuetta on nyt selvillä. Puolivälierissä pelaavat Barcelona, Bayern München, Borussia Dortmund, Juventus, yllättäjänä Leicester, Real Madrid, Atlético Madrid ja AS Monaco.

Puolivälierien otteluparit arvotaan tänään Euroopan jalkapalloliiton Uefan päämajassa Sveitsin Nyonissa Suomen aikaa kello 13.00. Tässä vaiheessa seuroja ei enää arvoteta eri koreihin, vaan mitkä tahansa joukkueet jopa samasta maastakin voivat joutua vastakkain.

Suurimmat yllättäjät Mestarien liigan puolivälierissä ovat Leicester ja mahdollisesti AS Monaco, joka on toisaalta pelannut mahtavan kauden Ranskan liigassa. Muut seurat eivät ole kenellekään mitenkään yllättäviä, joskin Barcelonan jatkoonpääsy jäi viime tippaan.

Mestarien liigan puolivälierien ensimmäiset osaottelut pelataan 11. sekä 12. huhtikuuta ja toisten osien vuoro on 18. ja 19. huhtikuuta. Välierät pelataan puolestaan toukokuun alussa ja Walesissa pelattava kaiken huipentava finaali on ohjelmassa 3. päivä kesäkuuta.

Tsekkaa parhaat jalkapallon pelikohteet Unibetilta>>

Lue myös:
VIDEO: Cristiano Ronaldo sivusi huimaa ennätystä
VIDEO: PSG valitti Barcelona-ottelun tuomaritoiminnasta UEFA:lle

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa