VIDEO: Entinen huipputuomari Islannin voittomaalista: "Pahalta näyttää"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 10/07/2016
Jaa tämä...

Huuhkajilta vietiin Islannissa voitto dramaattisten vaiheiden jälkeen.

Suomen jalkapallomaajoukkue hävisi Islantia vastaan torstaina illalla maalein 3-2, vaikka loppunumerot olisivat olleet suurella todennäköisyydellä toiset ilman vähintään kyseenalaista tuomarityöskentelyä. Entinen huipputuomari Mikko Vuorela arvioi Yle Urheilulle, että Islannin tekemä voittomaali oli todennäköisesti tuomarivirhe, josta vierasjoukkue maksoi rajun hinnan.

– TV:ssä nähdyt kuvakulmat eivät ole parhaat, mutta se niiden puolesta pahalta näyttää. En ole nähnyt vielä sellaista kuvaa, jossa olisi selkeästi osoitettu pallon käyneen yli maaliviivan kokonaisuudessaan ennen kuin maalivahti sai käden päälle, Vuorela totesi.

– Erotuomaritoiminta on inhimillistä, mutta iso virhe, jos pallo ei ole ylittänyt maaliviivaa ennen kuin maalivahdilla on käsi päällä.

Eilisen ottelun jälkeen moni suomalaiskatsoja vaati tuoreeltaan norjalaiserotuomarille potkuja kaikesta mahdollisesta, mutta Vuorela hieman rauhoittelee tilannetta. Mahdollinen virhe oli tietenkin suuri, mutta se ei ole kuitenkaan maailman loppu.

– Varmaan normaalina seuraamuksena ei välttämättä vähään aikaan tule isoja pelejä.

 

Peliyhtiö Bet365 on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Yle Urheilu

Lue myös:
VIDEO: Toni Korkeakunnas jatkaa FC Lahden päävalmentajana
VIDEO: Tshekin jalkapalloliigassa jättiyllätys? – “Zlincester” taistelee kärkisijoista

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa