AC Milan - Barcelona 22.10.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Barcelona vierasvoittoa saapasmaan illassa?

AC Milan – Barcelona, merkki 2, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 5,95 | 4,05 | 1,55

 

 

Jalkapallon Mestarien liigan ottelutarjontaa, Italian illassa yhteen iskevät AC Milan sekä vieraaksi saapuva espanjalaisjätti Barcelona. Viime viikon jälkeen palattiin takaisin maajoukkuetauolta ja AC Milanhan teki sen voitokkaasti. AC Milan voitti kotonaan Udinesen 1-0 maalein, kun taas Barcelona jäi Osasunan vieraana maalittomaan tasapeliin. Barcelona lähtee joka tapauksessa tähän otteluun suursuosikkina, sillä AC Milan ei ole vakuuttanut missään vaiheessa alkukaudella. Kuuteen edelliseen otteluun AC Milanilla on alla vain kolme voittoa ja mukaanhan tähän listaan mahtuu myös esimerkiksi tappio Juventusta vastaan 3-2 maalein. Juventus on tietenkin Italian liigan numero ykkönen, mutta eihän se lupaile lainkaan hyvää, että kolmea maalia milanolaisjoukkue joutui todistamaan Juventuksen vieraana.

Barcelona on ollut alkukaudella lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna murskaavan ylivoimainen. Kuudesta edellisestä ottelustaan Barcelonalla on alla viisi voittoa sekä juuri mainittu tasapeli Osasunaa vastaan. Kaiken kaikkiaan ennen maajoukkuetaukoa Barcelona oli hurjassa pelivireessä, sillä Barcelonahan voitti esimerkiksi Valladolidin juuri ennen taukoa Camp Noulla 4-1 maalein. Barcelona on ehdottomasti tämän lohkon suurin voittajasuosikki, joten senkin takia on nyt tärkeää vierasjoukkueelle saada hyvä tulos Italian reissulta alle.

Lähtökohtaisesti AC Milan on kotonaan erittäin yllätysvalmis, mutta italialaisjoukkue on ollut äärimmäisen epätasainen! AC Milan omaa laadukkaan materiaalin, mutta on myös otettava huomioon sekin asia, että Barcelona on ollut italialaisille erittäin vaikea vastustaja. Kotietu tasoittaa huomattavasti lähtökohtia, mutta Barcelona on ollut niin vakuuttava, että vierasvoitosta lähdetään ilman muuta tähän kamppailuun. Muu tulos kuin vierasvoitto olisi ehdottomasti yllätys.

Veikkaussivut | Tuomas