Minnesota Vikings - Carolina Panthers 13.10.2013 | NFL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Venyykö Minnesota Vikings kotivoittoon Panttereista?

Minnesota Vikings – Carolina Panthers, merkki 1, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 1,76 | 2,11 

 

 

Amerikkalaisen jalkapallon NFL:n ottelussa yhteen iskevät Minnesota Vikings sekä vieraaksi saapuva Carolina Panthers. Kyseessä on viides ottelu molemmille joukkueille. Minnesta Vikings on tähän mennessä voittanut Pittsburgh Steelersin, tappiot ovat puolestaan tulleet Chicago Bearsia, Cleveland Brownsia sekä Detroit Lionsia vastaan. Minnesota Vikings oli viimeksi Pittsburghia vastaan hyvä ja itseasiassa Minnesota Vikings saikin otteluun erinomaisen lähdön. Minnesota Vikings on ollut alkukaudella oikeastaan jokaisessa ottelussa erittäin hyvin mukana, mutta tiukat ottelut ovat kääntyneet kotijoukkuetta vastaan.

Carolina Panthersin peli ei vain lyhyesti sanottuna yksinkertaisesti tällä hetkellä ota toimiakseen sitten millään tavalla! Carolina Panthers sai viimeksi aikaan vain kuusi pistettä ottelussa Arizona Cardinalsia vastaan. Carolina Panthersin hyökkäyslinja ei ole toiminut ja näin ollen Cam Newton on joutunut melko yksin rakentamaan pisteitä vierasjoukkueelle. Alkukauden ainoan voiton Carolina Panthers nappasi New York Giantsia vastaan selkein numeroin, mutta vierasvoittoa Pantterit eivät ole vielä onnistuneet nappaamaan.

Minnesota Vikings saa tähän otteluun mielenkiintoisen ”lisätarkoituksen” voittamiseen, sillä Adrian Petersonin 2-vuotias poika kuoli viime perjantaina. On sataprosenttisen varmaa, että koko Minnesotan organisaatio toivoo tästä ottelusta voittoa. Näin ollen Adrian Peterson sekä koko kotijoukkue tulee pelaamaan tämän ottelun ja mahdollisen voiton juuri kuolleen pojan muistolle. Minnesota tulee pelaamaan varmasti äärimmäisen raivoisasti läpi ottelun ja kotietu tulee auttamaan tätä asiaa.

Veikkaussivut | Tuomas