Minnesota Timberwolves - Dallas Mavericks 31.12.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/02/2018
Jaa tämä...

Dallas matkustaa vaikeaan kamppailuun Minnesotan vieraaksi.

Minnesota Timberwolves – Dallas Mavericks, merkki 2, kerroin 2,65 Unibet
Minnesota Timberwolves – Dallas Mavericks (+4,5 pistettä), merkki 2, kerroin 1,91 Nordicbet

Unibetin kertoimet otteluun 1,48 | 2,65 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, Dallas Mavericks matkustaa äärimmäisen mielenkiintoisessa sekä jännittävässä kamppailussa testaamaan Minnesota Timberwolvesin päivän vireen. Läntisessä konferenssissa joukkueet ovat peräkkäin, joten sehän tavallaan vain lisää mielenkiintoa. Dallas Mavericks on tällä hetkellä läntisen konferenssin kahdeksantena, mutta tosissaan Minnesota Timberwolves löytyy heti seuraavalta sijalta. Minnesota Timberwolvesilla on tapana pelata erittäin runsaskorisia otteluita. Edellisellä kierroksella Sudet voittivat vieraissa Milwaukee Bucksin 95-117 numeroin. Kahdesta edellisestä ottelustaan Minnesota Timberwolves on saalistanut yhtä monta voittoa, mutta sitä ennen kotijoukkueella oli huomattavasti vaikeampaa. Minnesota Timberwolves tunnetaan melkoisen vahvana kotijoukkueena, mutta siitä huolimatta Susien peliesitykset ovat olleet kokonaisuutena erittäin ailahtelevaisia.

Dallas Mavericksille on nostettava heti näin alkuun hattua. Dallas Mavericks on viime aikoina joutunut pelaamaan valtavasti vierasotteluita, mutta siitä huolimatta vierasvoittoja on irronnut kovalla prosentilla. Edellisellä kierroksella Dallas Mavericks suorastaan murskasi Chicago Bullsin 83-105 numeroin. Kolme edellistä ottelua ovat kaiken kaikkiaan vierasjoukkueelle tuottaneet kaksi voittoa. Dallas Mavericksin otteluohjelma on ollut viime aikoina todella vaikea, sillä vastassa ovat putkeen olleet Chicago Bullsin lisäksi San Antonio Spurs, Houston Rockets sekä hurjassa pelivireessä oleva Phoenix Suns. Esimerkiksi edellisessä ottelussaan Dallas Mavericks pystyi löytämään tehoja suhteellisen laajalta rintamalta, joten osittainhan sen takia vierasjoukkue on myös matkapeleissään pystynyt voittoja suhteellisen mukavaan tahtiin nappaamaan.

Minnesota Timberwolvesin kotietu on erittäin merkittävää luokkaa, joten siinä mielessä kotivoitto on tietenkin todennäköisin lopputulos. Tässä vihjeessä keskitytään kuitenkin Dallas Mavericksiin sekä vierasjoukkueelle tarjottuihin hienoihin kertoimiin. Oikeastaan kerroinasettelu on liikaa Minnesota Timberwolvesin suuntaan. Dallas Mavericksin heittopeli on viime aikoina vieraissa toiminut sen verran hyvin, että luottoa löytyy vierasjoukkueeseen myös tällä kerralla. Toisekseen Dallas Mavericksilla on muutamia loukkaantumisia, mutta sama koskee myös Minnesota Timberwolvesin tilannetta. Minnesota Timberwolvesilta sivussa tänään ovat Chase Budinger sekä Ronny Turiaf. Puolestaan Dallas Mavericksin kokoonpanosta pois jäävät Wayne Ellington sekä Devin Harris, mutta ensimmäiseksi mainitun pelaajan kohdalla pelikunto on vielä tässä kohdassa epäselvää. Todennäköisesti tiedossa on erittäin vauhdikas kohtaaminen, mutta Dallas Mavericks nousee tällä kerroinasettelulla mahtavaksi pelikohteeksi.

Veikkaussivut | Tuomas