Minnesota Timberwolves - New Orleans Pelicans 2.1.2014 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/01/2014
Jaa tämä...

Jatkuuko New Orleansin erinomainen pelivire Susien vieraana?

Minnesota Timberwolves – New Orleans Pelicans, merkki yli 212,5 pistettä, kerroin 1,95 Bet365
Minnesota Timberwolves – New Orleans Pelicans, merkki yli 217,5 pistettä, kerroin 2,40 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,40 | 3,10 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, New Orleans Pelicans matkustaa Minnesota Timberwolvesin vieraaksi. Tiedossa on kaiken kaikkiaan kohtaaminen, jossa koreja ei todennäköisesti tulla säästelemään. Minnesota Timberwolves sekä New Orleans Pelicans ovat läntisessä konferensissa peräkkäisillä sijoituksilla, joten pisteet molemmille joukkueille tänään varmasti maistuisivat. Minnesota Timberwolves on kotonaan äärimmäisen vaikeasti voitettavissa, vaikka edellisellä kierroksellahan Dallas Mavericks nappasikin täydet pisteet 98-100 numeroin. Minnesota Timberwolves pelaa kierroksesta toiseen erittäin runsaskorisia otteluita. Ennen Dallas Mavericksia vstaan pelattua ottelua Minnesota Timberwolves viimeisteli Milwaukee Bucksia vastaan 117 pistettä sekä Washington Wizardsin kustannuksella peräti 120 pistettä. Se kertoo paljon siitä, että kuinka paljon heittovoimaa kotijoukkueelta löytyykään.

Minnesota Timberwolves on siinä mielessä erittäin hieno seura, että kyseisen joukkueen otteluita on upeaa seurata – niissä otteluissa sattuu sekä tapahtuu! Minnesota Timberwolvesin otteluissa koreja ei tulla säästelemään. Neljä edellistä kotiottelua ovat Minnesota Timberwolvesille tuottaneet kolme voittoa, joten New Orleans Pelicans tulee joutumaan tiukkaan paikkaan. Toisaalta New Orleans Pelicans on päässyt viime aikoina erinomaiseen pelivireeseen. Neljä edellistä ottelua vierasjoukkueelle ovat tuottaneet kolme voittoa. Edellisellä kierroksellahan New Orleans Pelicans voitti upean taistelun päätteeksi Portland Trailblazersin 110-108 lukemin. New Orleans Pelicans osoitti Portland Trailblazersia vastaan olevan äärimmäisen yllätysvalmis joukkue. New Orleans Pelicansin paras pistemies heitti edellisessä ottelussa vaatimattomasti yli kolmekymmentä pistettä.

Minnesota Timberwolves lähtee tähän otteluun kotonaan täysin ansaitusti ennakkosuosikkina, mutta nyt on syytä keskittyä siihen, että pisteitä tullaan tekemään ja mieluiten suhteellisen reilulla kädellä. Varsinkin New Orleans Pelicansin lopullinen kokoonpano on tarkistettava ennen pelipäätöksen tekemistä, sillä muutaman pelaajan kohdalla pelikunto on vielä epäselvää. Tarkemmin sanottuna New Orleans Pelicansin kokoonpanosta sivussa saattavat olla Jason Smith, Eric Gordon sekä Darius Miller, mutta viimeistä pelaajaa lukuunottamatta kaikki saattavat olla tänään myös vierasjoukkueen käytettävissä. Joka tapauksessa on syytä olettaa, että vaadittu raja tulee menemään rikki. New Orleans Pelicans on jättänyt itsestään erittäin positiivisen kuvan, vaikka tässä ottelussa vierasvoitto vaikuttaakin erittäin epätodennäköiseltä. Minnesota Timberwolves sekä New Orleans Pelicans ovat pelanneet aikaisemmilla kerroilla runsaskorisia otteluita eikä tilanne tänään tule muuttumaan siitä mihinkään.

Veikkaussivut | Tuomas