Minnesota Wild - Vancouver Canuks 18.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Löytyykö Vancouverille tällä hetkellä pysäyttäjää?

Minnesota Wild – Vancouver Canuks, merkki 2, kerroin 2,60 Unibet
Minnesota Wild – Vancouver Canuks ML, merkki 2, kerroin 2,00 Nordicbet

Unibetin kertoimet otteluun 2,45 | 3,65 | 2,60 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n kierroksen kenties mielenkiintoisin ottelu käydään Minnesota Wildin sekä Vancouver Canuksin välillä. Mielenkiintoisen ottelusta tekee se, että Vancouver Canuks on tällä hetkellä liigan yksi kuumimmista joukkueista. Edellisellä kierroksella Vancouver Canuks vaatimattomasti murskasi Boston Bruinsin 6-2 maalein. Viisi edellistä ottelua ovat Vancouver Canuksille tuottaneet viisi voittoa. Tilannetta voidaan katsoa myös hieman isommassa kuvassa – kymmenestä edellisestä ottelustaan Vancouver Canuks on saalistanut itselleen kahdeksan voittoa. Voidaan siispä todeta se, että vierasjoukkue on tällä hetkellä suhteellisen vaikeasti voitettavissa.

Minnesota Wild palasi edellisellä kierroksella takaisin voittojen pariin Colorado Avalanchen kustannuksella, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että viisi edellistä ottelua ovat varsinaisella peliajalla Minnesota Wildille tuottaneet vain yhden voiton! Edellisellä kierroksella Colorado Avalanche kaatui jatkojen päätteeksi 1-2 maalein, mutta muuten Minnesota Wildin pelivire on jo pidemmän aikaa ollut suhteellisen heikkoa. Minnesota Wildille maalinteko on alkanut tuottamaan yhä suurempia ja suurempia ongelmia. Kolmeen edelliseen otteluun varsinaisella peliajalla kolme tehtyä maalia on ehdottomasti liian vähän. Minnesota Wild kaipaa kipeästi pelaajia, jotka illasta toiseen pystyisivät maalintekoon – tällä hetkellä sellaisia pelaajia kotijoukkueelta ei löydy.

Vancouver Canuks on kahteen edelliseen otteluun viimeistellyt kymmenen maalia ja omissa verkot ovat puolestaan heiluneet kaksi kertaa. Se kertoo jotain vierasjoukkueen tilanteesta. Vancouver Canuksilla yksilötaito on erittäin laadukasta tasoa, mutta onhan koko joukkueena vierasjoukkue jo pidemmän aikaa toiminut erittäin hyvin. Neljään edelliseen otteluun Vancouver Canuksille ollaan yhteensä tehty kolme maalia. Maalaisjärjellä ajateltuna Minnesota Wildillä saattaa olla melko suuria ongelmia viimeistellä Vancouver Canuksia vastaan tarvittava määrä maaleja. Minnesota Wildin kannalta hyvä asia on se, että sairaslista on täysin tyhjä Mikael Granlundia lukuunottamatta, mutta siitä huolimatta Vancouver Canuks on tällä hetkellä todennäköisesti kotijoukkueelle liikaa. Vancouver Canuksin sairaslistalta löytyvät Alexander Edler, Alex Burrows sekä Jordan Schroeder. Vierasvoitto poimitaan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas