Minnesota Wildin päävalmentajalle potkut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Minnesota Wildin päävalmentaja on saanut lähtöpassit.

Jääkiekkoliiga NHL:n yksi pahimmista kriisijoukkueista Minnesota Wild on antanut potkut päävalmentaja Mike Yeolle. Lauantain kotitappio Boston Bruinsille oli viimeinen naula arkkuun, sillä se tarkoitti joukkueelle jo kahdeksatta peräkkäistä tappiota.

Minnesota on hävinnyt viimeisistä 14 ottelusta kaikki kamppailut yhtä lukuunottamatta. Tilannetta ei paranna se, että vihreäpaidat ovat pudonneet viiden pisteen päähän pudotuspelipaikasta.

Lauantain kotitappion jälkeen Yeo pystyi kuvittelemaan, että hänen urakkansa tulee päätökseen.

– Olen realisti. Ei voi hävitä jokaista peliä ja kuvitella, ettei muutoksia tehtäisi, Yeo sanoi NHL:n verkkosivuilla.

Yeo ehti valmentaa Minnesotaa kaudesta 2011-2012 alkaen. Hän vei seuran pudotuspeleihin kolmella viime kaudella.

Minnesota Wildissa pelaa suomalaisista Mikko Koivu, Mikael Granlund ja Erik Haula. Nyt suomalaiskolmikko saa uuden päävalmentajan. Uudeksi väliaikaiskäskijäksi on pestattu Iowa Wildin John Torchetti. Kyseessä on Minnesota Wildin farminjoukkue.

Torchetti valmensi AHL:ssä marraskuun alusta lähtien. Hänellä on myös NHL-kokemusta, sillä mies on toiminut aiemmin sekä Florida Panthersin että Los Angeles Kingsin väliaikaisvalmentajana.

Veikkaussivut tarjoaa vihjeen Suomen aikaa erinomaiseen katseluaikaan pelattavaan Detroit Red Wingsin ja Boston Bruinsin NHL-otteluun. Lue kamppailusta vihje tästä.

Peliyhtiö Betsson on vahvasti mukana jääkiekkosarjojen otteluissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jääkiekkosarjojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: P.K. Subban menetti malttinsa linjatuomarin hölmöilyyn
VIDEO: Mitch Marner veivasi käsittämättömän häkin OHL:ssä

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa