VIDEO: Kärppien tyhjennys jatkuu - Miro Aaltonen siirtyy KHL:ään

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 05/06/2016
Jaa tämä...

Venäläisseura vahvistuu oululaisten taitavalla hyökkääjällä.

Jääkiekon SM-liigassa Kärpissä päättyneellä kaudella pelannut Miro Aaltonen siirtyy uusien haasteiden pariin, sillä nuori hyökkääjä pelaa ensi kaudella KHL-seura Vitjazissa, vaikka Aaltosella oli Kärppien kanssa vielä voimassa oleva sopimus ensi kaudesta.

Aaltonen pelasi päättyneellä kaudella Kärpissä 58 ottelua ollen joukkueen neljänneksi paras pistemies. Ennen Oulussa pelaamistaan Aaltonen kiekkoili Bluesissa kuuden kauden ajan. Vaikka hän on vielä nuori pelaaja, siitä huolimatta hyökkääjä on pelannut SM-liigassa yli 230 kamppailua.

Tähän mennessä esimerkiksi Sami Rajaniemi, Mika Niemi, Juuso Ikonen ja Markus Nutivaara ovat siirtyneet muualle Kärppien vahvuudesta. Lisäksi Sebastian Aho ja Jesse Puljujärvi pelaavat lähestulkoon varmasti ensi kaudella muualla kuin SM-liigassa.

Vitjazin suunnalta kerrotaan Aaltosen hankinnan lisäksi, että puolustaja Jakub Jerabek pelaa ensi kaudella venäläisseuran vahvuudessa. Hän esiintyy myös MM-kisoissa Tshekin kokoonpanossa.

Katso Aaltosen parhaita paloja muutaman vuoden takaa:

 

Suomi avaa urakkansa jääkiekon MM-kisoissa ottelulla Valko-Venäjää vastaan. Taistosta voit lukea vihjeen täältä.

Peliyhtiö Betsson tarjoaa jääkiekon MM-kisoihin 20 euron arvoista riskitöntä vetoa. Mikäli vetosi ei ole voittava, saat rahasi takaisin. Riskitön veto ei sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia.

Lue myös:
VIDEO: Patric Hörnqvist ratkaisi jatkoajalla – Capitals kuilun partaalla
VIDEO: Calgary Flames antoi päävalmentajalleen potkut

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa