MM-Blogi: Kontiolan tilaisuus – tätä on odotettu?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 05/07/2015
Jaa tämä...

Veikkaussivujen toimitus | Kimmo   3.5.2015

 


JÄÄKIEKON MM-KISA BLOGI

 

Kontiolan tilaisuus – tätä on odotettu?

kontiola265Menetin kaiken uskoni Suomen mitaliin, kun näin tämän päivän kokoonpanot. Ykköskenttä saa jatkaa surfailuaan ja nyt on se aiemmin mainostamani ainoa peli, jossa Kontiolakin pääsee pätemään. Konna laittaa pari hienoa maalia ja sitten kaikki on taas hyvin.

Eikö Jalonen todellakaan näe, että ykköskenttä ei toimi? Tuollainen pikkunäppärä kisuttelu tietää ongelmia kovissa peleissä ja sellainen on takuuvarmasti puolivälierässä tulossa. Ennustankin Suomelle lyhyitä kisoja, jos Jalonen ei pian herää tähän päivään.

Kontiola oli viimeksi hyvä viime vuonna. Tänä vuonna on tullut kenkää paristakin joukkueesta ja nyt olisi taas potkujen aika. Sloveniaa vastaan surfailu todennäköisesti kuitenkin toimii ja Jalonen saa tekosyyn pitää ykköskenttää kasassa jatkossakin.

Harmittaakohan Jalosta yhtään, että heitti NHL-kortin menemään turhan äkkiä? Sieltä olisi mahdollisesti ensi yönä vapautumassa melkoisia kavereita, kun Minnesota on pakkovoiton edessä. Vaikka tuskinpa he Jalosen joukkueeseen olisivat mahtuneetkaan. Koivu ehkä neloseen ja Granlund vilttiin.

Uudistettu Hytösen kolmoskenttä oli viimeksi oikein pirteä ja se hajoitettiin saman tien. Ymmärrän kyllä, että kaikille pitää antaa peliaikaa, mutta miksi ei vaikkapa ykkösessä? Louhivaara ja Hytönen ovat nöyriä kavereita, eivätkä ole moksiskaan katsomokomennuksesta. Mielestäni he eivät kuitenkaan kaipaa herättelyä, vaan lähinnä Kontiola ja Aaltonen.

Jännitän tässä kirjoitellessani USA:n ja Valko-Venäjän välistä ottelua, johon minulla on tulosveto ristiin 1,2-1,2. Toivon kovasti, että USA ei tee ottelun ensimmäistä maalia niin minullakin on saumoja.

Ensimmäinen voitto tärähti eilen! Minulla oli melko vahva tunne Norjan pärjäämisestä Slovakiaa vastaan ja laitoin ensin tulosvetoon 2-6 Norjalle. Halusin kuitenkin muutakin jännitettävää, joten laitoin Unibetille yhdistelmävedon euron panoksella: Aaron Ekblad maalaa Ruotsia vastaan ja Norja voittaa Slovakian. Veto natsasi yhteiskertoimella 44.18, joten voitolla ollaan tässä vaiheessa kisoja. Pelihän päättyi 2-3 Norjalle.

Pelikassa on nyt vajentunut 31 euroa ja muutama veto on vielä auki. Lunastuksia on tullut 44 euroa, joten hyvältä näyttää. Suomelle pelasin illaksi 7-4 voiton kertoimella 181. Toivon, että liika hyökkäysinto kostautuu muutaman kerran ja Mursak-Kopitar-akseli paukuttaa muutaman vastahyökkäysmaalin. Slovenia on kuitenkin käytännössä kahden miehen joukkue, joten uskon Suomen helppoon voittoon, enkä näe muutaman takaiskun heikentävän Suomen mahdollisuuksia kisoissa.

Toivottavasti Jalonenkin herää vielä ennen puolivälieriä ja Leijonat alkaisi tosissaan taistella kullasta.

Veikkaussivut | Kimmo