MM-karsinnoissa huikeita yllätyksiä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Saksa, Espanja sekä Portugali joutuivat pahasti pettymään.

Jalkapallon MM-karsinnat ovat nyt jälleen takana vähäksi aikaa ja onkin syytä keskittyä viikonloppuna jälleen seurajoukkuejalkapalloilun pariin. MM-karsinnat tuottivat kahden ottelukierroksen aikana Suomelle valitettavan 1-1 maalein lopputuloksen Georgiaa vastaan, mikä tietää jo oikeastaan jatkoonpääsyn mahdollisuuksien menettämistä. Suomi ei pelannut toisella ottelukierroksella tiistaina lainkaan, mutta yleisölle tarjottiin siltikin huikeita yllätystuloksia ympäri Eurooppaa!

Päivän ensimmäinen suuri yllätys nähtiin Berliinissä, jossa kohtasivat Saksa sekä Ruotsi. Lähtökohtaisesti Saksa olikin kamppailussa suuren suosikin asemassa ja ottelu näytti pitkään siltä, että Ruotsi tulee jäämään pahasti jyrän alle. Saksa hallitsi kamppailua täydellisesti, mutta Ruotsihan on Ruotsi ja jokainen tietää, mitä siinä niin usein tapahtuu. Ruotsi onnistui 4-0 lukemista nousemaan lopulta 4-4 maalein tasapeliin ja aiheutti suurta kohua ympäri Eurooppaa.

Euroopan osalta huippukamppailu käytiin Madridissa, jossa kohtasivat Espanja sekä vieraaksi saapunut Ranska. Kotijoukkue hallitsi toki kamppailua melko selvästi ja onnistuikin ensimmäiseksi maalinteossa, mutta niin vain lisäajalla Ranska onnistui nousemaan 1-1 maalein tasapeliin. Oikeastaan on muutenkin todettava, että tasapeli oli erinomainen asia myös lohkon jännityksen kannalta, sillä Espanja voitolla olisi saattanut jo jopa tässä vaiheessa ottaa melko suurta etumatkaa Ranskaan.

Huikeat yllätykset sen kuin jatkuivat Lissabonissa, jossa Portugali oli saanut vieraakseen heikon Pohjois-Irlannin. Portugali hallitsi kamppailua täydellisesti ja pystyikin luomaan paljon vaarallisia maalintekopaikkoja tähtihyökkääjänsä Cristiano Ronaldon johdolla, mutta niin vain Pohjois-Irlanti aiheutti kotijoukkueelle 1-1 maalein tasapelin ja Portugalin kohdalla voidaankin puhua täysin turhasta pistemenetyksestä.

 

Valioliigassa Lontoon derby

Viikonloppuna seurajoukkuejalkapalloilu jatkuu ja Valioliigassa pelataan mm. Lontoon derby kun Tottenhamin ja Chelsea kohtaavat toisensa launtaina klo: 14.45. Lauantaina suurista Manchester UnitedManchester City kuin Arsenalkin ovat pelaamassa omia kamppailuitaan.

La Ligassa Valencian sekä Athletic Bilbaon kohtaaminen lienee kierroksen odotetuin kamppailu. Toki lauantaina myös Real Madridin sekä Barcelonan kannattajat pääsevät näkemään suosikkiensa pelit, sillä Celta Vigo matkustaa Madridiin ja puolestaan Barcelona kohtaa vieraissa aina yllätysvalmiin Deportivon.

Serie-A:ssa lauantaina tarjotaan kaksi huippukamppailua. Suomen aikaa seitsemältä kohtaavat Juventus sekä Napoli sekä ennen iltakymmentä vielä Lazio sekä AC Milan iskevät yhteen ensimmäisenä mainitun kotikentällä! Sunnuntaina puolestaan Serie A:n suurista kentällä nähdään Interin sekä AS Roman ottelut.

Veikkaussivut | Tuomas