MM-kisojen supertähdiltä upeaa toimintaa - Lahjoittivat MM-bonukset sairaille lapsille!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Jalkapallomaailman kirkkaimmat tähdet näyttävät esimerkkiä MM-kisojen jälkihuumassa.

Jalkapallon MM-kisoista pelaajille maksettavat bonusrahat nousivat turnauksen aikana yhdeksi futismaailman suurimmaksi puheenaiheeksi. Muun muassa Nigeria, Ghana ja Kamerun myllyttivät raha-asioista ihan julkisesti ja tämä näkyi väkisinkin maiden otteissa MM-kentillä.

Algeria puolestaan laittoi saadut bonukset hyötykäyttöön lahjoittamalla MM-tienestit Gazan ihmisille.

[ Nordicbet tarjoaa uusille asiakkailleen mahdollisuuden testata vedonlyöntiä riskittömästi! Nappaa peräti 50€ riskitön veto tästä linkistä! ]

Nyt myös tuore maailmanmestari Mesut Özil sekä hopealle jääneet Javier Mascherano ja Lionel Messi ovat jatkaneet samalla linjalla.

Özil lahjoitti MM-kullasta tienaamansa bonukset sairaiden lasten hyväksi. Saksalaistähti oli maksanut jo ennen kisoja kymmenen brasilialaislapsen leikkauksen ja uusilla lahjoitusrahoilla pystytään leikkaamaan peräti 13 lasta lisää.

– Tämä on minun henkilökohtainen kiitokseni brasilialaisille heidän vieraanvaraisuudestaan, Özil kommentoi facebook-sivullaan.

Mascheranon ja Messin MM-bonukset taas suuntasivat Buenos Airesissa sijaitsevaan Garrahanin lasten syöpäsairaalaan. Raporttien mukaan lahjoitettu summa saattaa olla jopa 500 000 dollarin mittaluokkaa.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut