Monaco - Lyon 27.10.2013 | Ligue 1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Monaco isännöi Ranskan liigan kärkikamppailussa Lyonia.

Monaco – Lyon, merkki 2, kerroin 
Monaco – Lyon (+1), merkki 2, kerroin 

Betssonin kertoimet otteluun 1,45 | 4,00 | 8,00 

 

 

Jalkapallon Ranskan liigan huippuottelussa Lyon matkustaa testaamaan Monacon päivän vireen. Monaco on tällä hetkellä sarjataulukossa kolmantena, kun taas puolestaan Lyonin alkukausi on ollut vaikea. Lyon löytyy sarjataulukosta vasta sijalta neljätoista. Materiaaliltaan Monaco on joukkueista laadukkaampi, mutta tasoero ei ole missään tapauksessa tätä luokkaa. Kertoimissa ollaan selkeästi reagoitu siihen, että Lyonin kausi on tuottanut tähän mennessä heikosti tulosta. On otettava myös huomioon sekin asia, että Monacohan on viime kierroksilla ollut heikko. Esimerkiksi ihan viimekin kierroksella Monaco jäi Sochauxin vieraana tasapeliin 2-2 maalein.

Lyon ei pääse tähän otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, mutta silti loukkaantumislista ei ole vierasjoukkueellakaan pahinta mahdollista luokkaa missään tapauksessa. Lyon voitti lisäksi torstaina Eurooppa liigan kolmannella ottelukierroksella Rijekan 1-0 maalein, joten Lyonilla on sentään voitto alla tähän otteluun lähdettäessä. Torstain voitolla voi olla vielä selkeäkin merkitys Lyonin jatkoa ajatellen, sillä kuten jo todettu, Monacon sekä Lyonin välillä ei ole selkeää tasoeroa. Monacolla on yksittäisiä huippupelaajia, mutta joukkueena Monaco ei ole vielä tiukoissa paikoissa läheskään aina esittänyt parasta venymiskykyään.

Monaco on ollut kotonaan äärimmäisen vahva, mutta toisaalta esimerkiksi juuri viime kierros osoitti sen, että Monaco ei ole missään tapauksessa voittamaton etenkään Lyonin tasoista joukkuetta vastaan. Lyon on kaudesta toiseen ollut oikeastaan aina Ranskan liigan sarjataulukossa mukana sen kärkitaistoissa. Monaco on joukkueista laadukkaampi ja omaa myös kotiedun, mutta Lyonin kertoimet nousevat hienoiksi peli-ideoiksi. Näin selkeäksi suosikiksi Monacoa ei yksinkertaisesti pysty asettamaan. Lyon tarjoaa rohkeille hienon tilaisuuden päättää tämä viikko paksun lompakon kera.

Veikkaussivut | Tuomas