Gael Monfils - Daniel Brands 2.1.2014 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/02/2014
Jaa tämä...

Jatkuvatko Daniel Brandsin huikeat peliesitykset Gael Monfilsia vastaan?

Gael Monfils – Daniel Brands, merkki yli 22,5 peliä, kerroin 1,80 Betsson

Betssonin kertoimet otteluun 1,54 | 2,40 PELAA TÄSTÄ

 

 

ATP-tennistä Dohasta, Ranskan Gael Monfils sekä Saksan Daniel Brands iskevät mielenkiintoisessa ottelussa yhteen. Ottelun voittaja tulee pelaamaan itsensä huomiselle kahdeksan parhaan pelaajan joukkoon. Gael Monfils on tähän mennessä ehtinyt voittamaan Santiago Giraldon sekä Richard Gasquetin suoraan kahdessa erässä. Gael Monfilsille otteluohjelma on tähän mennessä ollut todella helppo, sillä Richard Gasquet pelasi eilen selkävaivaisena eikä pystynyt Gael Monfilsia haastamaan. Gael Monfils on pelillisesti äärimmäisen taitava, vaikka peliesitykset vaihtelevat usein rajustikin. Gael Monfils tunnetaan showpelaajana, mutta se tarkoittaa sitä, että ranskalaisen on saatava heti ottelun alussa hyvä pelivire päälle tai muussa tapauksessa peli saattaa mennä täysin ohitse hetkessäkin.

Daniel Brands on ensimmäisen ATP-viikon suurin yllättäjä. Ensimmäisessä ottelussaan Daniel Brands voitti Nikolay Davydenkon suoraan kahdessa erässä sekä eilen David Ferrer kaatui myös suoraan kahdessa erässä. Daniel Brands omaa erittäin painavat peruslyönnit, vaikka saksalainen ei omaakaan periaatteessa selkeää ykkösasetta. Daniel Brandsin syöttötyöskentelyhän kylläkin oli eilen David Ferreriä vastaan erittäin hyvällä tasolla, mutta on muutenkin todettava, että esimerkiksi yhden käden rystyllä saksalainen pystyi haavoittamaan Espanjan kakkospelaajaa. Daniel Brands ei ole liikkumisen suhteen missään tapauksessa Gael Monfilsin tasolla, mutta ei saksalaisen liikkumisen tarvitsekaan olla. Daniel Brands pelaa omilla vahvuuksillaan ja näin ollen itsekin henkilökohtaisesti sanottuna pidän saksalaisen pelityylistä.

Gael Monfils sekä Daniel Brands ovat pelaajatyypeiltään täysin erilaisia, mutta siitä huolimatta on syytä olettaa, että tiedossa on erittäin tasainen kohtaaminen! Gael Monfils on ilman muuta äärimmäisen suosittu pelaaja oikeastaan missä tahansa hän pelaakin, mutta toisaalta Daniel Brands on myös viihtynyt Dohassa hyvin. Daniel Brands itseasiassa voitti vuosi sitten juuri Dohassa Gael Monfilsin suoraan kahdessa erässä. Lähtökohtaisesti yli 22,5 peliä nousee erinomaiseksi pelikohteeksi. Ei olisi lainkaan yllättävää, vaikka tässä ottelussa nähtäisiin täydet kolme erää. Daniel Brandsille on erittäin tärkeää, että omia syöttöjä saksalainen ei tulisi menettämään – Gael Monfils tulee sekoittamaan pelin tempoa ja näin ollen varmistamaan sen, että saksalainen tulisi fyysisesti väsymään mahdollisimman nopeasti. Kaiken kaikkiaan ilta Dohassa päättyy jännittävään kohtaamiseen.

Veikkaussivut | Tuomas