Gael Monfils - Roger Federer 10.10.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/09/2013
Jaa tämä...

Pelaako Roger Federer itsensä kahdeksan parhaan joukkoon?

Gael Monfils (+1,5 erää) – Roger Federer, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 3,40 | 1,30 

 

 

ATP-tennistä Shanghaista, kolmannen kierroksen yksi odotetuimmista otteluista käydään ranskalaisen Gael Monfilsin sekä Sveitsin Roger Federerin välillä. Ottelun voittaja tulee pelaamaan itsensä kahdeksan parhaan pelaajan joukkoon. Gael Monfils on tähän mennessä voittanut molemmat ottelunsa suoraan kahdessa erässä. Gael Monfils on erinomainen pelaaja siinä mielessä, että ranskalainen osaa äärimmäisen paljon tennistä. Gael Monfilsilla on ollut ongelmia harjoittelun sekä motivaation kanssa ja näin ollen Gael Monfilsin ATP-ranking on aivan mitä sattuu. Parhaimmillaan Gael Monfils pystyy pelillisesti yksittäisessä ottelussa haastamaan jopa Roger Federerin, mutta toisaalta ranskalaisen peliesitykset vaihtelevat rajusti.

Roger Federer avasi oman urakkansa Shanghaissa voittamalla Andreas Seppin suoraan kahdessa erässä. Roger Federer liikkui kentällä hyvin italialaista vastaan, vaikka ensimmäisessä erässä Andreas Seppi olikin pitkällekin niskan päällä. Roger Federer on supersuosittu pelaaja Kiinassa ja näin ollen yleisö on oikeastaan aina Roger Federerin puolella kunhan vain kentällä ei ole kotiyleisön omia suosikeita. Lähtökohtaisesti Roger Federer sai juuri sellaisen alun turnaukselle kuin halusikin. Andreas Seppi oli sinänsä Roger Federerille sopiva vastustaja, sillä italialainen on tasaisen varma pallonlyöjä, mutta kuitenkaan mitään oikeita aseita ei italialaisella ollut sveitsiläisen horjuttamiseen.

Gael Monfils oli hankaluuksissa edellisellä kierroksella Vasek Pospisilin kanssa – kanadalainen lukeutuu erittäin agressiivisiin pelaajiin ja on syytä myös olettaa, että Roger Federer tulee noudattamaan tässäkin ottelussa täysin samaa ideaa. Roger Federerin peliä on yritetty tehdä entistä agressiivisemmaksi, joten kyllähän Roger Federer on tästä kaksikosta huomattavasti tasaisempi pelaaja. Gael Monfils pelaa erittäin yleisöystävällistä tennistä, mutta tuskinpa se riittää sentään Roger Federeriä vastaan.

Veikkaussivut | Tuomas