MyPa - FF Jaro 12.9.2013 | Veikkausliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/11/2013
Jaa tämä...

Saalistaako MyPa arvokkaat pisteet pietarsaarelaisvierailta?

MyPa – FF Jaro, merkki 1, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,80 | 3,60 | 4,20 

 

 

Jalkapallon Veikkausliiga palaa maajoukkuetauolta kahden ottelun voimin, Myllykoskella yhteen iskevät MyPa sekä vieraaksi saapuva FF Jaro. Lähtökohtaisesti tiedossa tulee olemaan äärimmäisen mielenkiintoinen loppurutistus ennen kauden päätöstä. Tällä hetkellä sarjataulukossa MyPa on kolmantena, mutta neljäntenä oleva VPS on tasapisteissä myllykoskelaisten kanssa. FF Jaro on sarjataulukossa kuudentena. Mikäli MyPa haluaa juhlia tällä kaudella kolmatta sijaa, tälläisistä otteluista pisteet on otettava. FF Jaro on ollut tällä kaudella kotonaan äärimmäisen vahva, mutta samaa lausetta ei voida käyttää FF Jaron vieraspelisaldoon. FF Jaro on tällä kaudella voittanut kaksi ottelua vieraissa, maalinteossakin pietarsaarelaisryhmä on onnistunut vain yhdeksän kertaa.

MyPa on ollut tällä kaudella kotonaan äärimmäisen vahva, sillä tarkemmin sanottuna kotonaan enemmän pisteitä ovat keränneet vain FC Honka sekä HJK! MyPa on ehtinyt nappaamaan seitsemän voittoa, kaksi tasapeliä sekä vain neljä tappiota. Joten mikäli FF Jaro on ollut kotonaan vahva, aivan samaa voidaan sanoa myös MyPan tilanteesta. Toisaalta on todettava, että MyPa on myös vieraissa onnistunut kauden aikana hienosti.

FF Jaro on viidestä edellisestä vierasottelustaan peräti neljässä jäänyt kokonaan maaleitta, joten vaikeaa tulee olemaan varmasti myös tässä ottelussa. FF Jaro on pelannut lähes täysin kotiotteluidensa varassa, vieraissa yksinkertaisesti homma ei ole toiminut lainkaan samalla tasolla. Pietarsaarelaisryhmä on kärsinyt valtavista maalinteko-ongelmista, joten lähtökohtaisesti MyPa on ehdottomasti selkeä suosikki.

Veikkaussivut | Tuomas