Namika Lahti - Vilpas 8.1.2014 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/08/2014
Jaa tämä...

Vilpas metsästämään arvokasta vierasvoittoa Lahteen.

Namika Lahti – Vilpas, merkki 2, kerroin 2,95 Bet365
Namika Lahti – Vilpas (+6 pistettä), merkki 2, kerroin 1,85 Betsafe

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,35 | 2,95 PELAA TÄSTÄ

 

 

Korisliigan ottelutarjontaa, Namika Lahti saa vieraakseen Salon Vilppaan. Sarjataulukossa Namika Lahti on tällä hetkellä seitsemäntenä, kun taas Vilpas löytyy kahdeksannelta sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on kuusi pistettä Namika Lahden eduksi. Perustasoltaan Namika Lahti sekä Vilpas ovat pitkälti samaa luokkaa. Namika Lahdella on ollut viime aikoina melko vaikeaa flunsa-aaltoa liikenteessä ja senpä takia kotijoukkueen kokoonpanoa on jouduttu ajoittain reilustikin muokkaamaan. Viisi edellistä ottelua ovatkin Namika Lahdelle tuottaneet ainoastaan kaksi voittoa. Edellisellä kierroksella Kataja voitti Namika Lahden 83-85 numeroin. Namika Lahti on ollut tähän mennessä kotonaan hyvä, mutta toisaalta viime aikoina kahden hyvän ottelun pelaaminen peräkkäin on kotijoukkueelle ollut täysin vieras käsite.

Vilppaan otteluohjelma on ollut viime aikoina todella vaikea ja senpä takia voitot ovat jääneet saavuttamatta – kahdessa edellisessä ottelussaan Vilpas on joutunut pelaamaan Nilan Bisonsin sekä KTP-Basketin vieraana! Itseasiassa Vilpas ei ole päässyt pelaamaan pitkään aikaan sellaista joukkuetta vastaan, joka ei kuuluisi Korisliigan viiden parhaimman joukkueen listaan, sillä ennen Nilan Bisonsia sekä KTP-Basketia vastaan pelattuja otteluita Vilpas pelasi kahdesti Pyrintöä vastaan sekä kerran Kauhajoen Karhua vastaan. Vilppaan kokoonpanohan on sangen mielenkiintoinen, sillä vierasjoukkueen aloitusviisikko on käytännössä täynnä ainoastaan laitureita. Vilppaan tärkein pelaaja on luonnollisesti erinomaisesti heittävä Marcus Relphorde, mutta myös korin alla oleva Joseph Harris on vaikea pideltävä joukkueelle kuin joukkueelle. Vilppaan tappioputkesta ei voida tehdä näin ollen suurta johtopäätöstä vaikeiden vastustajien takia – tänään vastustajan taso tulee kaikilla mittareilla olemaan täysin eri luokkaa kuin edellisissä otteluissa.

Kerroinasettelu tässä kohteessa vaikuttaisi olevan liikaa Namika Lahden suuntaan, joten siinä mielessä Vilppaalle tarjotut kertoimet ovat enemmän kuin tervetulleita vetokupongille mukaan. Vilpas on ollut Namika Lahdelle erittäin vaikea vastustaja. Joukkueiden neljästä edellisestä keskinäisestä kohtaamisesta kolmesti voitto on mennyt Vilppaan eduksi. Namika Lahti on viidestä edellisestä kotiottelustaan saalistanut kylläkin neljä voittoa, mutta kotijoukkueella on tosissaan ollut viime aikoina flunssa-aaltoa liikenteessä eikä perustasoltaan Namika Lahtea muutenkaan osaa asettaa näin selkeästi Vilpasta laadukkaammaksi. Vilppaan on muutenkin tänään käytännössä voitettava, jos vierasjoukkue haluaa sarjataulukossa Namika Lahden tavoittaa. Namika Lahden voitto tarkoittaisi periaatteessa sitä, että Vilpas voisi unohtaa realistisesti sijoitukset seitsemän parhaan joukossa. Vilpas nostetaan yllätysvalintana vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas