Napoli - Marseille 6.11.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/06/2013
Jaa tämä...

Järjestääkö Marseille kierroksen jättipommin Italiassa?

Napoli – Marseille, merkki 2, kerroin 
Napoli – Marseille (+1), merkki 2, kerroin 
Napoli – Marseille (+2), merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,40 | 4,80 | 9,50 

 

 

Jalkapallon Mestarien liigassa pelataan tänään kahdeksan ottelua, Italian illassa yhteen iskevät Napoli sekä vieraaksi saapuva ranskalainen Marseille. Kolme joukkuetta tässä lohkossa ovat kuudessa pisteessä ja Napoli kuuluu tähän listaan mukaan. Marseillella ei ole vielä alla pistettäkään, mutta tänään asian korjaamiseen ovat hyvät mahdollisuudet. Marseille hävisi viimeksi Mestarien liigassa kotonaan Napolia vastaan 1-2 maalein ja kaiken kaikkiaan Marseillella on ollut jo epäonnea matkassa, sillä vierasjoukkue on kokenut valtavasti tappioita maalin erolla. Marseille on materiaaliltaan tälläkin kaudella Ranskan liigan parhaimmistoa, mutta kyllähän Marseille joutui erittäin kovaan lohkoon. Napoli on tietenkin etenkin kotonaan pelatessaan äärimmäisen vaikeasti voitettavissa, mutta toisaalta Napoli on juuri se joukkue, jolta Marseille pystyisi pisteitä nappaamaan.

Napoli on tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa, mutta toisaalta kuitenkin kolme näistä ovat tulleet maalin erolla kotijoukkueen eduksi. Napoli on pystynyt voittamaan paljon tiukkoja otteluita maalin erolla, mutta nyt vastustajan taso on jo huomattavasti laadukkaampaa tasoa kuin aikaisemmilla kierroksilla Italian pääsarjassa. Napoli voitti viimeksi kotonaan vaikeuksien kautta alemman keskikastin Catanian 2-1 maalein, joten tavallaan Napoli ei vakuuttanut viimeksi missään tapauksessa parhaalla mahdollisella tasolla. Napolin kotietu on Italian pääsarjassa yksi merkittävimmistä, mutta toisaalta Napolia ei voi materiaaliltaan arvostaa selkeästi Marseillea laadukkaammaksi. Pienet marginaalit ovat tällä kaudella vain olleet erittäin jyrkästi ranskalaisseuraa vastaan.

Marseille on parantanut ehdottomasti peliään viime aikoina, vaikka pisteitä on silti tullut aivan liian vähän. Marseille omaa tässä ottelussa ehdottomasti realistiset mahdollisuudet yllätykseen. Tämä on viimeinen mahdollisuus Marseillelle nousta lohkossa taistelemaan paikoista kahden parhaan joukossa, sillä tappioon vierasjoukkueella ei ole yksinkertaisesti tänään enään varaa. Henkilökohtaisesti loppuun voidaan sen verran todeta, että Marseille on ollut tähän mennessä pettymys. Vierasjoukkue on menettänyt etenkin Ranskan liigassa pisteitä aivan liikaa heikompia joukkueita vastaan. Tänään olisi äärimmäisen tärkeää Marseillen saada onnistumisia alle, sillä kyseessä on kuitenkin Ranskan yksi laadukkaimmista joukkueista. Napataan Marseillen yllätystulokset vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas