Napoli - Sassuolo 25.9.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Onko tällä kertaa Napolin vuoro murskata Sassuolo?

Napoli – Sassuolo (+2), merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,14 | 7,50 | 19,00 

 

 

Sarjataulukossa toisena oleva Napoli saa vastaansa viimeisenä olevan Sassuolon. Vierasjoukkue pelasi viime kaudella sarjaporrasta alempana ja hyvin suurella todennäköisyydellä tulee sinne myös palaamaan tämän kauden jälkeen. Kyseessä on Italian Serie A:n ottelutarjontaa. Napoli on aloittanut kautensa erinomaisesti, sillä neljä ottelua ovat tuottaneet tähän mennessä neljä voittoa. Yksitoista tehtyä maalia ja vain kolme päästettyä maalia kertovat siitä, että Napoli tulee tällä kaudella tosissaan taistelemaan jopa mestaruudesta. Napolille kotietu on myös tärkeässä roolissa, sillä se on ehdottomasti Italian liigan merkittävimpiä.

Sassuolon lähtökohdat kauteen olivat erittäin haastavat ja valitettavasti Sassuolo ei ole pystynyt tähän mennessä haastamaan ainuttakaan joukkuetta, sillä neljä ottelua ovat tuottaneet neljä tappiota maalierolla 1-15! Napoli voitti viimeksi AC Milanin Italian liigan huippuottelussa 1-2 maalein, kun samana päivänä Sassuolo hävisi kotonaan vaatimattomasti Inter Milania vastaan 0-7 numeroin. Jopa onnettomat, Verona sekä Livorno ovat onnistuneet voittamaan Sassuolon selvilläkin numeroilla.

Napoli voitti viikko sitten Mestarien liigan lohkovaiheen ensimmäisessä ottelussa supervahvan, saksalaisen Dortmundin 2-1 maalein, joten se kertoo siitä, että Napoli on tällä kaudella äärimmäisen vaikeasti voitettavissa jopa Euroopan parhaimmistollekin. Lähtökohtaisesti Sassuololla ei tule tänään olemaan minkäänlaisia mahdollisuuksia taistella realistisesti edes tasapeliin selviytymisestä. Napoli nappaa murskavoiton.

Veikkaussivut | Tuomas