VIDEO: Nascar-kisa päättyi suureen joukkomyllyyn! - "En tiedä mitä tapahtui"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/07/2014
Jaa tämä...

Nascar-kisa ei ole mikään leikin asia.

”Vauhtia ja vaarallisia tilanteita” -lausahdus näyttäisi pitävän kutinsa Nascarin osalta myös kisojen päättymisen jälkeen. Ainakin, mikäli tarkastelemme aiemmin tällä viikolla ajettua Nascar Texas 500 -osakilpailua.

Jeff Gordonin ja Brad Keselowskin välinen tiukka, radalla käyty taistelu jatkui nimittäin kisan jälkeen tallipilttuun lähettyvillä. Ja kun mukaan lähti vielä molempien tallien edustajia, oli kasassa melkoinen soppa.

[ Veikkaushuone tarjoaa mahdollisuuden kokeilla vedonlyöntiä riskittömästi! Käy nappaamassa Veikkaushuoneelle 10€ riskitön veto tästä linkistä! ]

Tappelu sai alkunsa siitä, kun Keselowski oli törmäillyt kisassa kärkipaikalla ajaneeseen Gordoniin. Keselowskin kisa jatkui normaaliin tapaan, mutta Gordon suistui radalta. Tämäkös miestä suututti.

Gordon parkkeerasikin autonsa Keselowskin vastaavan mobiilin viereen ja pian tivoli saatiinkin käyntiin. Suurimmaksi osaksi homma oli vain kaaosmaista vääntöä, mutta lyönneiltä ei vältytty. Keselowski myönsi, että oli saanut iskuja tappelun aikana, ja herran kerrottiinkin poistuvan paikalta suu veressä.

– En tiedä yhtään mitä siinä tapahtui. Se oli vain yhtä suurta käsikähmää, Keselowski kertoi People-lehden mukaan.

Gordonin ulosajon jälkeen kisan voittoon kaasutteli Jimmie Johnson.

Katso hämmentävä joukkomylly tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut