Nashville Predators - Anaheim Ducks 10.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/09/2014
Jaa tämä...

Jatkuuko Ankkojen hurja liito Nashvillen kustannuksella?

Nashville Predators – Anaheim Ducks, merkki 2, kerroin 2,10 Nordicbet
Nashville Predators – Anaheim Ducks ML, merkki 2, kerroin 1,68 Expekt

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,90 | 4,00 | 2,10 PELAA TÄSTÄ

 

 

Läntisen konferenssin kärjessä oleva Anaheim Ducks on viime aikoina mahtunut todennäköisesti hyvin monen vedonlyöjän vetokupongille, sillä Ankat ovat käytännössä kulkeneet voitosta voittoon. Tällä kerralla Anaheim Ducks matkustaa jääkiekon NHL:n ottelussa testaamaan Nashville Predatorsin päivän vireen. Nashville Predators voitti edellisellä kierroksella San Jose Sharksin 3-2 maalein, mutta viisi edellistä ottelua ovat siitä huolimatta kotijoukkueelle tuottaneet ainoastaan kaksi voittoa. Nashville Predators on ollut viime aikoina kotonaan vahva, mutta tänään lähtökohdat puoltavat Anaheim Ducksin vierasvoittoa. Anaheim Ducks on viidestä edellisestä ottelustaan saalistanut neljä voittoa. Edellisellä kierroksella Ankkalauma murskasi Boston Bruinsin vaatimattomasti 5-2 numeroin.

Anaheim Ducksin koko kausi on toistaiseksi helppo laittaa pakettiin periaatteessa jopa yhdellä lauseella – kymmenen edellistä ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet yhdeksän voittoa! Anaheim Ducksin peli ei välttämättä ole aina ollut niin kaunista katsottavaa, mutta siitä huolimatta vierasjoukkue on napannut voittoja kierroksesta toiseen. Anaheim Ducks on pelannut itsensä ehdottomasti läntisen konferenssin suurimmaksi voittajasuosikiksi yhdessä Chicago Blackhawksin kanssa. Anaheim Ducks on jo pelkästään vieraissa voittanut varsinaisella peliajalla yksitoista kertaa ja sehän onkin läntisen konferenssin paras suoritus juuri yhdessä Chicago Blackhawksin kanssa. Anaheim Ducks on vieraissa viimeistellyt 71 maalia eli suomeksi sanottuna toiseksi eniten koko konferenssissa. Vierasjoukkueella ratkaisijoita on löytyvät Ryan Getzlafin sekä Corey Perryn johdolla.

Nashville Predators on viime aikoina kootnaan ollut vahva, mutta kotijoukkueelta ovat ratkaisijat puuttuneet käytännössä kokonaan – Nashville Predators on tähän mennessä viimeistellyt 50 maalia vähemmän kuin Anaheim Ducks! Tuota lukemaa kokonaisuudessaan voidaan pitää melkoisen suurena lukemana. Pekka Rinne on edelleen ainoana pelaajana sivussa Nashville Predatorsin vahvuudesta, mutta siitä huolimatta kotijoukkue tarvitsee lisää pelaajia, jotka kierroksesta toiseen pystyisivät ratkaisuihin. Nashville Predatorsin paras pistemies löytyy juuri ja juuri sadan parhaan joukosta. Se kuulostaa todella surulliselta kotijoukkueen kannalta. Lähtökohtaisesti Anaheim Ducks lähtee tähän otteluun vieraissakin jopa selkeänä ennakkosuosikkina. Anaheim Ducks on periaatteessa pelin jokaisella osa-alueella Nashville Predatorsia edellä. Pekka Rinnettä Nashville Predators kaipaisi varmasti takaisin maalinsuulle, mutta toisaalta tuskin edes Pekka Rinteellä on niin maagista kosketusta, että hän pystyisi illasta toiseen viimeistelemään kotijoukkueelle tarvittavat maalit.

Veikkaussivut | Tuomas