Nashville Predators - Edmonton Oilers 29.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Nashvillen mahtava pelivire Edmontonin kustannuksella?

Nashville Predators – Edmonton Oilers, merkki yli 5,5 maalia, kerroin

PAFin kertoimet otteluun 2,10 | 3,85 | 3,00

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Nashville Predators sekä Edmonton Oilers iskevät yhteen. Tiedossa on kaiken järjen mukaan runsasmaalinen kohtaaminen. Läntisessä konferenssissa Nashville Predators on tällä hetkellä sijalla kymmenen, kun taas Edmonton Oilers löytyy samasta konferenssista viimeiseltä sijalta. Nashville Predators on erinomaisessa pelivireessä ollut viime aikoina, sillä viisi edellistä ottelua ovat kotijoukkueelle tuottaneet neljä voittoa. Edellisellä kierroksella Nashville Predators murskasi vieraissa Columbus Blue Jacketsin 0-4 maalein. Kahteen edelliseen otteluun Nashville on viimeistellyt kahdeksan maalia, joten kotijoukkueelle maalinteko on tällä hetkellä enemmän kuin mieluisaa puuhaa.

Edmonton Oilersin kolmen ottelun mittainen voittoputki päättyi edelliselle kierrokselle, sillä Chicago Blackhawks murskasi Edmonton Oilersin 1-5 numeroin. Edmonton Oilers on pelannut läpi alkukauden erittäin runsasmaalisia otteluita. Vierasjoukkueelta löytyy useita laadukkaita yksilöitä, mutta hyvin epätasaisesta joukkueesta on kuitenkin kysymys. Ennen Chicago Blackhawksia vastaan käytyä ottelua Edmonton Oilers viimeisteli kuitenkin kolmeen otteluun viisitoista maalia, joten se kertoo siitä, että vierasjoukkueella maalintekotaitoa löytyy. Puolustus on vierasjoukkueella vuotanut alkukaudella aivan liikaa ja siihen onkin tultava selkeä muutos tai muuten pudotuspelihaaveet saavat jäädä haaveiksi.

Nashville Predators saattaa saada sairaslistansa tänään käytännössä tyhjäksi, sillä Patric Hornqvist sekä Filip Forsberg ovat tekemässä paluuta kotijoukkueen kokoonpanoon. Nashville Predatorsille sairaslistan lyheneminen sopii varmasti enemmän kuin hyvin, sillä Edmonton Oilersin tilanne ei ole lainkaan niin hyvä kuin kotijoukkueella. Edmonton Oilers kärsii tässäkin ottelussa loukkaantumisista, mutta Philip Larsen on todennäköisesti jälleen vierasjoukkueen käytettävissä. Edmonton Oilers on kärsinyt alkukaudella melko paljon poissaolijoista ja se on tavallaan yksi syy siihen, että puolustus on vuotanut hurjaan tahtiin. Lähtökohtaisesti Nashville Predators on tällä hetkellä erinomaisessa pelivireessä, mutta maaliodotusarvoltaankin tiedossa on mielenkiintoinen kohtaaminen. Yli 5,5 maalia on erinomainen valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas