VIDEO: USA:n korismaajoukkueen Showcase-ilta tarjosi ihasteltavaa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Maailman parhaan koripalloliigan NBA:n ollessa kesätauolla Yhdysvaltojen maajoukkue päätti järjestää näyttävän Showcase tapahtuman Las Vegasissa. Viime torstaina Thomas & Mack Centerissä läpi vedetyssä illassa toisensa kohtasivat jenkkien maajoukkuepelaajista koostetut USA Blue ja USA White joukkueet.

Supertähdet puutuivat

Ilta oli yleisölle hyvin antoisa siitäkin huolimatta että näytösottelusta puuttuivat USA:n kaikkein suurimmat tähdet kuten LeBron James, Kevin Durant, Russell Westbrook, Stephen Curry, Chris Paul, James Harden, Paul George, Carmelo Anthony ja Jimmy Butler. Supertähtien poissaolo tarjosi USA:n maajoukkuepaikkaa ja NBA:n parrasvaloja tavoitteleville hieman tuntemattomille pelaajille ja tulevaisuuden lupauksille loistavan näytönpaikan. Ottelussa nähtiinkin paljon niin sanottuja highlight-hetkiä ja upeita donkkeja. Ottelu päättyi lopulta luvuin 134 – 128 USA Whiten hyväksi. Ottelun parhaana pistemiehenä kunnostautui NBA-seura Detroit Pistonsia edustava Andre Drummond heittämällä 27 pistettä ja ottamalla 16 levypalloa.

Kohti Rio de Janeiroa

Yhdysvaltojen koripalloliiton järjestämän showcasen pohjimmainen tarkoitus oli valmistaa USA:n maajoukkuetta ensi vuonna käytäviin Rio de Janeiron kesäolympialaisiin, jossa USA:lla on puolustettavanaan olympiakulta. Ottelu kuitenkin palveli tätä tarkoitusta hyvin löysästi, pelin muistuttaessa enemmän NBA:n All-Stars ottelua kuin maajoukkueottelua, kun kumpikaan joukkue ei ollut varsinaisesti kiinnostunut puolustamisesta. Ottelun jälkeen NBA-toimittaja Ethan J. SKolnick totesikin, että kahdestakymmenestä otteluun pukeutuneesta miehestä ehkä viidellä on aito mahdollisuus edustaa Team USA:ta ensi vuonna Riossa.

Palveli ottelu sitten Rioon valmistautumista tai ei, niin siitä ei pääse minnekään etteikö ottelussa olisi nähty huikeita koreja kuten todettua. Tässä vielä siitä todisteeksi pari USA Basketballin julkaisemaa videota ottelun parista:

 

Muistathan myös ensi kuussa alkavat Koripallon EM-kisat jossa Susijengi kiusaa isompiaan. Peliyhtiö Nordicbet on vahvasti mukana myös tulevissa koripallo karkeloissa.

Lue myös:

Korisjunnut MM-kisoihin!

Lista: Jääkiekkokaulaloiden hurmurit!

unibet