New Jersey Devils - Chicago Blackhawks 4.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/03/2014
Jaa tämä...

Vahvavireisten joukkueiden kohtaamisessa Chicago matkustaa New Jerseyn vieraaksi.

New Jersey Devils – Chicago Blackhawks, merkki 2, kerroin 2,05 Nordicbet
New Jersey Devils – Chicago Blackhawks ML, merkki 2, kerroin 1,68 Bet365

Nordicbetin kertoimet otteluun 3,10 | 3,85 | 2,05 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Chicago Blackhawks matkustaa testaamaan New Jersey Devilsin päivän vireen. Itäisessä konferenssissa New Jersey Devils on tällä hetkellä kymmenentenä, kun taas Chicago Blackhawks löytyy läntisen konferenssin kärkipaikalta. New Jersey Devilsillä on viime aikoina voittoja tullut melkoisen mukavalla tahdilla, mutta toisaalta kotijoukkueen maalinteko ei ole ollut parhaalla mahdollisella tasolla. New Jersey Devils on voittanut kaksi edellistä otteluaan niin, että vastustajat ovat yhteensä pystyneet viimeistelemään vain kaksi maalia. Lisäksi kolme edellistä kotiotteluahan ovat New Jersey Devilsille tuottaneet ainoastaan yhden voiton. New Jersey Devilsillä on viime aikoina voitto alla esimerkiksi Pittsburgh Penguinsin kustannuksella, mutta toisaalta tänään vastustajan taso tulee olemaan pahinta mahdollista luokkaa. Chicago Blackhawks on tähän mennessä ollut koko liigan paras joukkue, joten siinä mielessä luottoa vierasjoukkueeseen löytyy myös tällä kerralla.

Chicago Blackhawksin pelivireestä kertoo hyvin selkeästi se, että kymmeneen edelliseen otteluun vierasjoukkue on varsinaisella peliajalla hävinnyt yhden ottelun! Chicago Blackhawksin peli ei välttämättä ole aina ollut niin kauniin näköistä, mutta mitään merkitystähän sillä ei ole, sillä kovalla prosentilla läntisen konferenssin kärkijoukkue on voittoja pystynyt nappaamaan. Chicago Blackhawksilla rutiini on suomeksi sanottuna korkealla tasolla. Chicago Blackhawksilla yksilötaito on läntisen konferenssin laadukkainta tasoa ja se kestääkin vertailua joukkueen kuin joukkueen kanssa. Chicago Blackhawksin kannalta erinomainen asia on myös se, että vierasjoukkueella loukkaantumisia ei käytännössä ole. Tarkemmin sanottuna vierasjoukkueen vahvuudesta sivussa ovat ainoastaan Nikolai Khabibulin sekä Brad Mills. Muuten läntisen konferenssin kärkijoukkueen sairaslista näyttää täysin tyhjältä.

New Jersey Devils on kamppaillut edellisten otteluiden aikana lukuisten loukkaantumisten kanssa ja myös tästä ottelusta kotijoukkueelta sivussa suurella todennäköisyydellä ovat Patrik Elias, Anton Volchenkov, Damien Brunner, Peter Harrold, Ryan Carter sekä Adam Larsson. Kahden ensimmäiseksi mainitun pelaajan kohdalla pelikunto on tässä vaiheessa vielä epäselvää, mutta lopullinen kokoonpano onkin syytä tarkistaa ennen pelipäätöksen tekemistä. Chicago Blackhawks sopii tässäkin tapauksessa vetokupongille mukaan. Aina pelin ei tarvitse olla niin näyttävän näköistä, mutta ylempänä se jo todettiinkin, että kovalla prosentilla siitä huolimatta vierasjoukkue voittoja nappaa. Chicago Blackhawksin 160 tehtyä maalia kertovat kaiken kaikkiaan olennaisen vierasjoukkueen tilanteesta. Chicago Blackhawks lähtee täysin ansaitusti tähän otteluun vieraissakin ennakkosuosikkina.

Veikkaussivut | Tuomas