New Jersey Devils joukkueen sisällä ollaan innoissaan "pads of seduction" lanseerauksesta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Twitter
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

NHL-seura New Jersey Devilsin 26 – vuotias pelimies Adam Henrique on päättänyt lisätä ansioluetteloonsa ”jääkiekkolijan” lisäksi ammatin ”maalivahdin patjojen suunnittelija”.

Viime kaudella New Jerseyssä 80 ottelussa tehot 20 + 30 = 50 takonut Adam Henrique on päättänyt kesälomien aikana suunnitella uudet maalivahdin patjat joukkueensa kakkosmaalivahdille Keith Kinkaidille. Henrique on antanut Photoshopin lautaa, ja hän onkin yhdistänyt niin ikään New Jerseyssä pelaavan Stephen Giontan kasvot legendaarisen sitcom sarjan Seinfeldin roolihahmon George Costanzan alaruumiiseen.   Alla huikea lopputulos, joka on leikkisästi nimetty ”viettelysten patjoiksi”

Viime kevään jääkiekon MM-kisoissakin Team USA:n paidassa pelannut Kinkaid tuntuu lämmenneen ajatukselle uusista design-suojuksista, ja hän onkin kysynyt suoraan Twitterissä välivalmistaja Vaughnilta, että miten olisi? Laitetaanko valmistaen?

Yli 80% ammattilaismaalivahdeista vaatettava Vaughn ei ole vielä antanut virallista hyväksyntää New Jerseyn pelaajien sisäiselle hauskanpidolle, mutta olisihan kyseiset patjat kertaheitolla sekä liigan mageimmat ja ehkä kautta aikojen rumimmat suojat maalivahdin yllä.

Tässä vielä se alkuperäinen George Costanzan viettelysten kuva.

Kotimaankentillä odottaisin ilman muuta jonkun maalivahdin tarttuvan tähän ideaan, ja tuovan suojuksiinsa esimerkiksi Vesa Keskisen kuvat ennen ja jälkeen kauneusleikkauksen.

Lue myös:

VIDEO: FRÖLUNDA-PELAAJALTA KARMAISEVA MOKA TYHJÄN MAALIN EDESSÄ

VIDEO: SELECAO HISTORIANSA ENSIMMÄISEEN FUTIKSEN OLYMPIAKULTAAN

 

unibet tarjous
VAIN 28.10 ASTI!
unibetin uusi logo.
TEHOSTETUT NBA-KERTOIMET!
Pelaa