New Jersey Devils - St.Louis Blues 22.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/03/2018
Jaa tämä...

Onko St.Louis tyly vieras New Jerseylle?

New Jersey Devils – St.Louis Blues, merkki 2, kerroin 2,30 Nordicbet
New Jersey Devils – St.Louis Blues ML, merkki 2, kerroin 1,75 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,75 | 3,65 | 2,30 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, St.Louis Blues matkustaa New Jersey Devilsin vieraaksi. Läntisestä konferenssista sijalta kolme löytyvä St.Louis Blues lähtee tähän otteluun täysin ansaitusti ennakkosuosikkina. Periaatteessa monikin asia viittaa St.Louis Bluesin vierasvoittoon, mutta tärkein yksittäinen asia lienee se, että vierasjoukkueen tekeminen on ollut käytännössä jo pitkään erittäin korkealla tasolla. St.Louis Blues on pelannut erittäin tasaisesti ja sitä kautta myös vedonlyöjät ovat tietäneet etukäteen, että minkälaisia peliesityksiä vierasjoukkueelta on milloinkin tiedossa. Periaatteessa voidaan sanoa jo tässä vaiheessa, että New Jersey Devilsin tilanne on tukala. Runkosarjaa on edelleen luonnollisesti jäljellä, mutta tätä vauhtia kotijoukkueen pudotuspelihaaveet tulevat jäämään ainoastaan ajatuksen tasolle. New Jersey Devilsin tilannetta itseasiassa ei voida verrata muihin joukkueisiin, sillä vierasjoukkue on pelannut jopa kolmekin ottelua pahimpia kilpakumppaneitaan enemmän. New Jersey Devils onkin edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut kaiken kaikkiaan yhden voiton, joten kotijoukkueella on todella vaikeaa.

St.Louis Bluesin kahden ottelun mittainen tappioputki tuli edellisellä kierroksella päätökseensä, kun Siniset murskasivat vieraissa Detroit Red Wingsin 1-4 maalein. Neljä edellistä ottelua ovat St.Louis Bluesille tuottaneet ”ainoastaan” kaksi voittoa, mutta toisaalta vierasjoukkueen kohdalla tilanne on kokonaisuutta ajatellen enemmän kuin hyvin hallussa. St.Louis Bluesin valmennus on erittäin osavaa porukkaa ja se onkin varmasti tullut jokaiselle NHL:ää seuraavalle selväksi. St.Louis Bluesin valmennus on tehnyt kaiken kaikkiaan äärimmäisen laadukasta työtä. Välttämättä vierasjoukkueen materiaali ei ole samaa luokkaa kuten monella muulla, mutta Sinisten vahvuudet löytyvätkin muista asioista. Kokonaisuutta ajatellen St.Louis Blues lukeutuu toki NHL:n parhaimmistoon. St.Louis Bluesin vieraspelaamisesta kertoo jotain se, että viisi edellistä vierasottelua ovat tuottaneet vaatimattomasti neljä voittoa. St.Louis Bluesia voidaan käytännössä pitää oman konferenssin yhtenä parhaimpana vierasjoukkueena. Uskomatonta, mutta totta eli siispä kymmenen edellistä vierasottelua ovat Sinisille varsinaisella peliajalla tuottaneet yhden tappion.

New Jersey Devils on viime aikoina kärsinyt valtavasti erittäin tiukkoja maalin tappioita, mutta se kertoo vain siitä, että kotijoukkueen itseluottamus ja sitä kautta tekemisen taso eivät ole tarpeeksi riittävällä tasolla! New Jerseyn materiaali on paperilla katsottuna keskikastia, joten siinä mielessä kotijoukkuetta ei voida lähteä periaatteessa vertailemaan St.Louisin kanssa. New Jersey Devilsillä luonnollisesti pistetarve on vierasjoukkuetta merkittävämpää luokkaa, mutta oikeastaan kotivoitolle ei löydy lainkaan perusteita. St.Louis Bluesista tekee entistä mehukkaamman kohteen sekin tieto, että vierasjoukkue lähtee tähän otteluun käytännössä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. New Jersey Devilsin tilanne ei olekaan aivan niin ruusuinen, sillä kotijoukkueelta muutamia loukkaantumisia löytyy. St.Louis Blues on ollut ja on edelleen onnekkaassa tilanteessa, kun loukkaantumiset eivät ole vierasjoukkueen tekemistä sotkeneet. Kyllähän tässä St.Louis Bluesin pelikelpoiseksi kohteeksi saa.

Veikkaussivut | Tuomas