New Jersey Devils - Washington Capitals 25.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Washingtonin syöksykierre New Jerseyssä?

New Jersey Devils – Washington Capitals, merkki 1, kerroin 2,20 Expekt
New Jersey Devils – Washington Capitals ML, merkki 1, kerroin 1,70 Expekt

Expektin kertoimet otteluun 2,20 | 3,60 | 2,95 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Washington Capitals matkustaa New Jersey Devilsin vieraaksi otteluun, johon on helppo asettaa vain yksi selkeä ennakkosuosikki ja se ei missään tapauksessa ole Washington Capitals. Käytännössä Washington Capitals on muuttunut NHL:n surkeimmassa pelivireessä olevien joukkueiden listaan. Vierasjoukkueen tilanne alkaa olemaan todella karmea, sillä kuusi edellistä ottelua ovat tuottaneet yhtä monta tappiota. Edellisellä kierroksella Washington Capitals hävisi Ottawa Senatorsille 0-2 maalein. Kolmeen edelliseen otteluun Washington Capitals on viimeistellyt kaiken kaikkiaan neljä maalia, joten vierasjoukkueelle maalinteko on ollut vaikeaa. Washington Capitals on joutunut viime otteluissaan pelaamaan paljon vieraissa, joten siinä mielessä matkarasitusta Washington Capitalsille on tullut vähintäänkin riittävästi.

New Jersey Devils taistelee Washington Capitalsin kanssa täysin samoista sijoituksista, joten siinä mielessä tämä ottelu on periaatteessa kuuden pisteen taistelu. New Jersey Devils lähtee tähän otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, sillä kotijoukkueen pelivire on ollut täysin päinvastainen vierasjoukkueeseen verrattuna. Kolmesta edellisestä kotiottelustaan New Jersey Devils on saalistanut yhtä monta voittoa. New Jersey Devils on pitänyt nimenomaan juuri kotonaan vastustajat todella pienissä maalimäärissä, joten ei ole todennäköisesti kaukaa haettua se, että Washington Capitalsilla on myös tänään ongelmia saada kiekkoa vastustajan maalipuiden väliin. Kolmeen edelliseen kotiotteluun New Jersey Devilsille ollaan kaiken kaikkiaan tehty kaksi maalia, joten kotijoukkueen tiivis viisikkopelaaminen on ollut myrkkyä jo useamman kierroksen ajan.

Washington Capitals on ollut valtavissa ongelmissa ilman Alexander Ovechkinia, sillä hän on suurella todennäköisyydellä sivussa vierasjoukkueen vahvuudesta myös tässäkin ottelussa! Ilman Aleksander Ovechkinia Washington Capitalsin maalinteko ei ole lainkaan samalla tasolla kuin hänen ollessa vierasjoukkueen vahvuudessa. Periaatteessa Washington Capitalsia vastaan pelaaminen tällä hetkellä on järkevää kierroksesta toiseen, sillä vierasjoukkueen tilanne vaikuttaa todella sekavalta. New Jersey Devilsillähän ei ole kuin muutama pelaaja sivussa tästä taistelusta, joten loukkaantumistilannekaan ei ole New Jersey Devilsin voittomahdollisuuksia sotkemassa. Joukkueiden viisi edellistä kohtaamista ovat menneet jokaisella kerralla yhtä kertaa lukuunottamatta New Jersey Devilsin eduksi, joten siinä mielessä Punaiset tietävät kuinka Washington Capitals kaadetaan. Kaiken kaikkiaan kotivoitto on erittäin järkevä valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas