New York Rangers - Detroit Red Wings 17.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Rajusti vajaamiehinen Detroit matkustaa New Yorkiin.

New York Rangers – Detroit Red Wings, merkki 1, kerroin 1,95 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 1,95 | 3,95 | 3,30 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, New York Rangers sekä Detroit Red Wings iskevät yhteen. New York Rangers löytyy tällä hetkellä itäisestä konferenssista kahdeksannelta sijalta, kun taas Detroit Red Wingsin sijoitus samaisessa konferenssissa on kymmenes. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on piste New York Rangersin eduksi. Perustasoltaan New York Rangers ei olisi muuten Detroit Red Wingsiä laadukkaampi, mutta vierasjoukkue joutuu todella pahasti vajaamiehisenä tähän otteluun. Detroit Red Wingsiltä sivussa suurella todennäköisyydellä tänään ovat Tomas Tatar, Jimmy Howard, Jonas Gustavsson, Jonathan Ericsson, Darren Helm Stephen Weiss, Johan Franzen, Pavel Datsyuk sekä Daniel Alfredsson. Yksinkertaisesti vierasjoukkueelta on sivussa valtavasti ratkaisuihin pystyviä pelaajia.

Detroit Red Wingsillä on menossa vieraskiertue ja tämä ottelu onkin Detroit Red Wingsille jo peräti viides putkeen – vierasjoukkue on joutunut matkustelemaan todella paljon erittäin kapealla materiaalillaan! Detroit Red Wingsille loukkaantumiset ovat tulleet todella pahaan aikaan, sillä matkustaminen on entisestään kuluttanut lisää energiavarastoja. Detroit Red Wingsillä onkin ollut viime aikoina ongelmia maalinteon kanssa. Kolmesta edellisestä ottelustaan peräti kahdessa vierasjoukkue on jäänyt korkeintaan yhteen tehtyyn maaliin. Edellisellä kierroksella Detroit Red Wings hävisi Anaheim Ducksin vieraana 1-0 maalein. Eihän se olekaan ihme, että vierasjoukkueella on ongelmia maalinteon kanssa, kun sivussa ovat esimerkiksi Pavel Datsyuk sekä Daniel Alfredsson. Tilastojen valossa Detroit Red Wingsiä voidaan pitää erinomaisena vierasjoukkueena, mutta viime aikoina tilanne on kääntynyt täydellisesti päälaelleen.

New York Rangers lähtee tähän otteluun kotonaan täysin ansaitusti jopa selkeänä ennakkosuosikkina, sillä viidestä edellisestä kotiottelustaan varsinaisella peliajalla Siniset ovat kokeneet ainoastaan yhden tappion! New York Rangers on pystynyt varsinkin kotonaan pitämään vastustajat todella pienissä maalimäärissä. New York Rangersia vastaan keskimäärin joukkue kuin joukkue pystyy viimeistelemään arviolta noin kahta maalia, joten siinä mielessä Detroit Red Wingsin maalinteko-ongelmat saattavat tänään entisestään pahentua. New York Rangersin kannalta vaakaa kallistaa kotijoukkueen suuntaan enemmän ja enemmän sekin tieto, että kotijoukkueella loukkaantumisia ei ole. New York Rangersin ainoa poissaolija tässä ottelussa on Derek Dorsett. Vihjeen loppuun on lisäksi syytä todeta, että New York Rangers on ollut Detroit Red Wingsille vaikea vastustaja. Joukkueiden neljästä edellisestä kohtaamisesta kolmesti voitto on mennyt kotijoukkueen eduksi.

Veikkaussivut | Tuomas