New York Islanders - Boston Bruins 28.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/02/2018
Jaa tämä...

Hurjavireinen Boston matkustaa New York Islandersin vieraaksi.

New York Islanders – Boston Bruins, merkki 2, kerroin 2,20 Nordicbet
New York Islanders – Boston Bruins ML, merkki 2, kerroin 1,70 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,80 | 3,85 | 2,20 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Boston Bruins matkustaa New York Islandersin vieraaksi. Maailman kovinta kiekkoliigaa tarjoillaan tuttuun tapaan Suomen aikaan ensi yönä useamman kamppailun voimin. Itäisessä konferenssissa New York Islanders sekä Boston Bruins ovat käytännössä kuin toistensa vastakohdat. New York Islandersin kausi tulee melkoisen suurella todennäköisyydellä päättymään runkosarjaan, kun taas Boston Bruinsin juna porskuttaa enemmän kuin hyvin. Runkosarjaahan on edelleen New York Islandersin kannalta reilusti pelaamatta, mutta varsinkaan tällä hetkellä kotijoukkueen tilanne ei näytä hyvältä. Saarelaisten kannalta on myös ikävää, kun kotijoukkue on pelannut jo huomattavasti enemmän otteluita verrattuna moneen muuhun tärkeimpään kilpailijaan. Monet muut joukkueet ovat pelanneet jopa kolme ottelua New York Islandersia vähemmän.

New York Islanders sekä Boston Bruins lähtevät tähän otteluun käytännössä täysin erilaisista tilanteista, sillä New York Islandersin pelivire on ollut täysin kadoksissa, kun taas Boston Bruins on ollut viime aikoina huikeassa pelivireessä! Edellisellä kierroksella New York Islanders hävisi jatkojen päätteeksi St.Louis Bluesille 3-4 maalein. Boston Bruins on tällä hetkellä NHL:n tulikuumimpia joukkueita – edellisellä kierroksella vierasjoukkue murskasikin Philadelphia Flyersin 1-6 numeroin. Kahteen edelliseen otteluun Boston Bruins on viimeistellyt vaatimattomasti yhdeksän maalia, joten se kertoo vierasjoukkueen tilanteesta periaatteessa kaiken olennaisen. Edelliset neljä ottelua ovat kaiken kaikkiaan Boston Bruinsille tuottaneet kolme voittoa, joten siinä mielessä vierasjoukkueen tilanne vaikuttaa erinomaiselta. Käytännössä Boston Bruinsilla on edelleenkin sivussa muutamia tärkeitä pelaajia, mutta toisaalta loukkaantumiset eivät ole vierasjoukkueen tekemistä haitanneet. Oikeastaan voi olla, että Boston Bruins on saanut loukkaantumisista lisää voimaa tekemiseensä.

New York Islanders on ollut tällä kaudella todella epätasaisesti pelaava ryhmä, mutta toisaalta materiaaliltaan New York Islanders ei olekaan missään tapauksessa Boston Bruinsin tasoinen joukkue. New York Islanders on tottunut kotonaan menestymään hyvin, mutta viisi edellistä kotiotteluakaan eivät ole varsinaisella peliajalla Saarelaisille tuottaneet kuin ainoastaan yhden voiton. Paineethan tässä ottelussa ovat vain ja ainoastaan New York Islandersin puolella, sillä kotijoukkueen viimeiset mahdollisuudet nousta pudotuspelijunaan ovat käsillä. New York Islandersin kohdalla sarjataulukkoa tosissaan ei voida lukea kuten muiden joukkueiden osalta, sillä kotijoukkue on pelannut otteluita todella paljon. New York Islanders on kylläkin viime kerroilla ollut joukkueena Boston Bruinsille vaikea vastustaja, mutta toisaalta siitä huolimatta Boston Bruins nousee erinomaiseksi pelikohteeksi. Varsinkin New York Islandersin puolustus on sitä luokkaa, että hyvin epävarmoista pelaajista koostuva ryhmä ei voi menestyä jatkoa ajatellen.

Veikkaussivut | Tuomas