New York Islanders - New York Rangers 30.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko New York Islandersin surkea pelivire Talviklassikossa?

New York Islanders – New York Rangers, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 2,06 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 3,00 | 3,75 | 2,15 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, New York Islanders sekä New York Rangers iskevät mielenkiintoisessa Talviklassikossa yhteen. Kaiken kaikkiaan Suomen aikaan ensi yönä pelataan kolme taistelua maailman kovimmassa kiekkoliigassa. Itäisessä konferenssissa New York Islanders on tällä hetkellä sijalla neljätoista, kun taas New York Rangersin sijoitus samaisessa konferenssissa on kuudes. Periaatteessa New York Islanders lukeutuu NHL:n runsasmaalisimpien joukkueiden listaan. Edellisestä viidestä ottelustaan New York Islanders on jokaisella kerralla pelannut yli vaaditun maalimäärän. Viime aikoina Saarelaisten puolustus on ollut täysin sekaisin, sillä kolmeen edelliseen otteluun ”kotijoukkueelle” ollaan viimeistelty vaatimattomasti viisitoista maalia! Viime kierroksella Boston Bruins napautti kiekon kuusi kertaa New York Islandersin verkkoon.

New York Rangers voitti edellisellä kierroksella New Jersey Devilsin uskomattomassa taistelussa 3-7 maalein! Tuo taisteluhan pelattiin tällä täysin samalla areenalla, joten siinä mielessä New York Rangers on päässyt jo totuttelemaan pelialustaan. New York Rangers on edellisestä kolmesta ottelustaan pelannut kahdessa yli vaaditun maalimäärän, joten samallahan myös Siniset ovat olleet erittäin runsasmaalisia. New York Rangers ei ole materiaaliltaan missään tapauksessa New York Islandersia heikompi joukkue, mutta tavallaan Sinistenkin peliesitykset ovat vaihdelleet paljonkin. Kolme edellistä otteluahan ovat ”vierasjoukkueelle” tuottaneet ainoastaan yhden voiton. New York Rangersilla käytännössä loukkaantumisia ei ole, joten Siniset pääsevät tähänkin taisteluun periaatteessa parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

New York Islandersin pitäisi taistella vielä viimeisillä voimillaan pääsystä pudotuspeleihin, mutta tätä menoa Saarelaisten pudotuspelihaaveet voidaan unohtaa hyvinkin nopealla aikataululla! New York Islandersin puolustukseen ei voi tällä hetkellä luottaa millään tavalla. New York Islandersin kannalta hyvä asia on sentään se, että kotijoukkueella loukkaantumisia ei New York Rangersin tavoin käytännössä ole, mutta siitä huolimatta Saarelaisten peliesitysten taso vaihtelee todella paljon. New York Islandersin on tästä ottelusta voitto napattava, jos Saarelaiset aikovat vielä pudotuspelipaikasta taistella, joten siinä mielessä mielenkiintoista kamppailua on syytä odotella. Joukkueiden muutama edellinen kohtaaminen on sisältänyt valtavasti maaleja ja kaiken järjen mukaan maaleja on tiedossa myös tälläkin kerralla. Yli 5,5 maalia vaikuttaa näiden tietojen perusteella enemmän kuin järkevältä valinnalta.

Veikkaussivut | Tuomas