New York Rangers - Edmonton Oilers 7.2.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/06/2014
Jaa tämä...

Katkeaako Edmontonin lento New Yorkin illassa?

New York Rangers – Edmonton Oilers, merkki 1, kerroin 1,78 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 1,78 | 4,10 | 3,80 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, hurjavireisten joukkueiden välisessä kohtaamisessa Edmonton Oilers matkustaa New York Rangersin vieraaksi. Tiedossa on kaiken kaikkiaan jännittävä kohtaaminen ihan puhtaasti siitä syystä, että molemmat joukkueet ovat enemmän kuin erinomaisessa pelivireessä. Edellisellä kierroksella New York Rangers suorastaan murskasi Colorado Avalanchen 5-1 maalein, kun taas Edmonton Oilersilla on alla 2-3 numeroin voitto Buffalo Sabresin kustannuksella. Edmonton Oilers ei tule pudotuspeleihin etenemään, mutta siitä huolimatta vierasjoukkuetta ei voida lähteä aliarvioimaan. Edmonton Oilersin kausi lähti väärille raiteille käytännössä jo heti alkukaudesta, mutta siitä huolimatta vierasjoukkuetta vastaan asenteen on oltava täydellisesti kunnossa. Edmonton Oilers on viime kierroksien aikana osoittanut vaarallisuutensa myös vieraskaukaloissa.

New York Rangersin lähtökohdat ovat tätä ottelua ajatellen vähintäänkin komeat, sillä neljä edellistä ottelua ovat tuottaneet kotijoukkueelle yhtä monta voittoa. New York Rangersin tilannetta korostaa entisestään sekin, että jokainen edellä mainittu voitto on tullut suoraan varsinaisella peliajalla. Eihän New York Rangersin otteluohjelma ole millään tavalla ollut pahimmasta mahdollisesta päästä, mutta sellaisestahan on turhaa lähteä suurta numeroa tekemään. Sinisien kannalta on ollut varmasti mukavaa pelata New York Islandersia sekä Colorado Avalanchen tasoisia vierasjoukkueita vastaan, mutta onhan kotijoukkueen tekemisen taso tällä hetkellä muutenkin sitä luokkaa, että jatkoa ajatellen menestymistä voidaan New Yorkiin ennustella. Kahteen edelliseen otteluun New York Rangers on viimeistellyt vaatimattomasti yhdeksän maalia, joten jotainhan oikein kotijoukkueen valmennuskin on viime aikoina tehnyt.

New York Rangers taistelee tiukasti pääsystä pudotuspeleihin, kun taas Edmonton Oilersille on loppukaudeksi tarjolla vain kiusaajan roolia. Se saattaa sopia Edmonton Oilersille itseasiassa yllättävän hyvinkin. Tosissaan vierasjoukkue ei tule missään tapauksessa etenemään pudotuspeleihin, mutta kunhan New York Rangers lähtee tähän otteluun oikealla asenteella, pisteet tulevat kotijoukkueelle jäämään. Edmonton Oilers ei ole millään tavalla New York Rangersin tasoinen joukkue ja muutenkin vierasjoukkueen motivaatiota on todella vaikeaa lähteä ennustamaan. Edmonton Oilers on jollain tapaa kuriton joukkue eli yksittäisessä ottelussa vierasjoukkueen mahdollisuudet ovat olemassa, mutta kokonaiskuvassa ajatellen Sinioranssien tekemisestä puuttuu tasaisuus. New York Rangersin loukkaantumiset ovat käytännössä nollassa, kun taas Edmonton Oilersilta sivussa olevia pelaajia löytyy. Näin ollen New York Rangers on selkeä valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas